Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Cafémöbler

Cafémöbler | Lättmöblerat ute

Filtrera

349kr
13079kr
349
349
13079
13079

Visa endast kampanjartiklar

(51)

Visa enbart nyheter

(15)

blomus

(1)

comfort garden

(53)

cortland

(1)

denoord

(11)

eden wood

(2)

hillerstorp

(7)

keter

(2)

lifestylegarden

(1)

lyfco

(1)

plus

(7)

varax

(2)

venture design

(44)

Svart

(73)

Trä/natur

(26)

Grå

(48)

Vit

(19)

Flerfärgad

(3)

Brun

(7)

Beige

(6)

Grön

(4)

Röd

(2)

Stål

(4)

Guld

(2)

Rosa

(1)

Silver

(1)

Endast snabbleverans

(9)

Sortera

132 Produkter

Cafébord Comfort Garden Outfit 70x70 cm

Beställningsvara

Cafébord Comfort Garden Outfit 58x58 cm

Beställningsvara

Cafébord Venture Design Denzel

Cafébord Venture Design Denzel

2 279 kr

Kampanj

tom 31/7

Du har sett 36 av 132 produkter
1 av 4

Vanliga frågor om

Vad är egentligen cafémöbler?
Vilka slags cafémöbler finns hos Bygghemma?

Med våra billiga cafémöbler kan du inreda uteplatsen, altanen eller trädgården i en tidlös och attraktiv stil med möbler som är utrymmeseffektiva och smidiga att hantera. Det är inte konstigt att denna kategori av utemöbler blivit så populär och vi är glada över att kunna erbjuda billiga möbler i denna stil från flera pålitliga tillverkare. Stilen är vanlig på uteserveringar och caféer runt om i Europa och signalerar vardagslyx och sinnesro. Såväl nätta bord som sköna stolar finns i sortimentet. Detta är möbler som du enkelt kan flytta, du kan alltså alltid välja mellan att sitta i sol eller skugga när du satsat på ett smidigt cafémöblemang.

Lättmöblerat med cafémöbler

Med cafémöbler brukar man mena bord och stolar som det är lätt att möblera med och som utgör ett möblemang som kan förändras utifrån de situationer uppstår i trädgården, eller var man nu har sin möbler. Två eller fler små Cafebord kan spridas ut över en lite större yta eller placeras intill varandra för ett större sällskap. En Cafegrupp kan således se ut på flera olika sätt. En Cafestol brukar vara fällbar och kan därför förvaras så att den inte tar så mycket plats i anspråk. Detta är ett annat kännetecken för cafémöbler. Borden är ofta runda men även andra former förekommer. Hos oss hittar du denna typ av möbler i material med olika egenskaper. Du kan räkna med att alla artiklar du köper här är lätta att sköta men visst skiljer det lite i underhåll mellan en trämöbel och möbler i gjutjärn eller aluminium.

Skapa nya rum ute med cafémöbler

Beställ cafémöbler online om du på ett snabbt och smidigt sätt vill skapa en prydlig och praktisk yta för samvaro eller för att bara koppla av i lugn och ro. Detta är möbler som inte måste stå framme när de inte används eftersom de är så enkla att ta fram. Även på en begränsad yta får du plats med ett cafébord och två stolar i samma serie. Snyggt och praktiskt!