Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Vattenslang & trädgårdsslang

Vattenslang & trädgårdsslang

Filtrera

135kr
2939kr
135
135
2939
2939

Visa endast kampanjartiklar

(28)

al-ko

(12)

by benson

(2)

einhell

(5)

gardena

(15)

green it

(4)

hozelock

(23)

Endast snabbleverans

(39)

Sortera

61 Produkter

Slangset Hozelock Ultramax

Slangset Hozelock Ultramax

615 kr

Kampanj

tom 31/10

Slang Gardena Classic 13 mm Set

Leveranstid 2-3 veckor

Du har sett 36 av 61 produkter
1 av 2

Vanliga frågor om

Har storleken på min trädgårdsslang någon betydelse?
Behövs en vattenspridare till min vattenslang?
Vilket tryck kan jag förvänta mig i min vattenslang?

Behöver du vattna gräset och andra växter och är på jakt efter en billig vattenslang? Då har du kommit rätt. Hos oss finner du ett stort utbud av trädgårdsslangar, vattenslangar och trädgårdstillbehör. Våra produkter är enkla att använda. För dig med gröna fingrar kan vi erbjuda produkter till många olika priser och material som förenklar din trädgårdsskötsel. Det är mycket som krävs för att hålla sin trädgård i toppskick och då behöver man alltid de rätta redskapen för detta. En bra trädgårdsslang hjälper dig att hålla gräset och blommorna fuktiga och fina och vi erbjuder även smarta lösningar för vattning av större ytor.

Att tänka på innan du köper vattenslang

Det finns en del vattenslangar att välja mellan i olika priser och material. För den som har en stor gård med fina buskar och blomsterarrangemang kan det vara värt att välja en lång slang med ett mycket flexibelt gummi så att man kan röra sig fritt på gården när man ska sköta sin trädgård. För den som har en lite mindre avancerad trädgård så kan det räcka med en mindre flexibel och mindre kostsam vattenslang. Har man en gräsmatta man behöver sköta om i sin trädgård så är en vattenspridare som du kan fästa på din vattenslang en stark rekommendation då denna kan vattna bredare ytor och kan ställas in i olika lägen för bästa resultat.

Vattenslang till trädgårdsälskaren

Köpa vattenslang? Här kan du finna ett stort utbud av vattenslangar och trädgårdsslangar som underlättar ditt trädgårdsarbete under sommarhalvåret. Har du en stor gård att ta hand om? Inga problem - här kan du hitta lösningen för att ta hand om din gård på bästa sätt!