Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Grillwok & stekhäll

Grillwok & stekhäll

Filtrera

295kr
10470kr
295
295
10470
10470

Visa endast kampanjartiklar

(1)

grill guru

(1)

lotusgrill

(2)

motorola

(1)

muurikka

(10)

ofyr

(1)

sunwind

(3)

weber

(1)

Endast snabbleverans

(18)

Sortera

19 Produkter

Du har sett alla 19 produkter

Vanliga frågor om

Vad är en grillwok & stekhäll bra för?
Vilken grillwok & stekhäll borde jag välja?
Hur rengör jag bäst grillwok & stekhäll?

Populära filtreringar

Med en grillwok kan du ta sommarens grillrätter till nya spännande höjder! Kombinera köttbiten med läckra grönsaker som du wokar eller laga till en härlig paella som doftar gott av saffran och skaldjur. Att laga mat med en wok eller stekhäll till grill är ett perfekt tillagningssätt för de flesta rätter, framförallt är det praktiskt vid matlagning till större sällskap.

Sommarens mat i en wok

Med en bra grillwok förvandlar du grillen till ett helt kök. Istället för att laga till halva middagen ute och den andra halvan inne gör du nu allt utomhus vid grillen. En del modeller används direkt på grillen och andra på en gasolplatta bredvid. Marinerade grönsaker och svamp är ett utmärkt tillbehör till kött och de behöver inte lång stektid i en wok.

Välj ur vårt stora utbud en grillwok som gör sommarens grillkvällar lite roligare med varierade maträtter. Våra prisvärda wokar finns både separata och i kit tillsammans med brännare. Hemligheten bakom perfekta asiatiska rätter är värmen och en brännare ger den perfekta temperaturen. Laga till kalorisnåla, goda och nyttiga rätter utomhus.