Kryddfrö & örter

Filtrera

14 kr

113 kr

14
14
113
113

click and grow

(15)

nelson garden

(28)

Gräslök

(4)

Persilja

(7)

Basilika

(8)

Timjan

(5)

Koriander

(2)

Dill

(4)

Rosmarin

(2)

Mejram

(1)

Oregano

(3)

Pepparmynta

(1)

Experimental

(1)

Stevia

(1)

Körvel

(1)

Lavendel

(1)

Salvia

(1)

Ängssyra

(1)

Endast snabbleverans

(43)

Sortera

43 Produkter

Du har sett 36 av 43 produkter
1 av 2

De senaste åren har det blivit allt vanligare att man använder färska örter i sin matlagning. En del köper dem i matbutiken, men många odlar dem faktiskt själva. Visst känns det lyxigt att få gå ut i trädgårdslandet och plocka middagens färska örter? De allra flesta kan odla örter hemma, men det kan vara bra att få lite kunskap om hur man ska gå tillväga. Det är till exempel bra att så frön inomhus på våren, eftersom de då börjar växa tidigare. Vissa örter, som till exempel dill och persilja, kan du så direkt i trädgårdslandet. Hos oss kan du köpa örter av alla olika sorter. Vi har ett brett sortiment.

Färska örter skapar en härlig miljö

Örter förhöjer verkligen smaken i maten och är en viktig detalj som gör stor skillnad. Det finns många olika sorter, som till exempel Rosmarin, Timjan, Basilika och Körvel. Man kan förstås odla sina egna örter av flera olika anledningar. Först och främst odlar många för smakens skull, men också för att örterna sprider en härlig doft. Dessutom är de viktiga för att trädgården ska kännas levande med fjärilar och bin. Man kan använda örter till mycket. Förutom att de är smaksättare i maten, är de även ett snyggt inslag i hemmet och i trädgården. Köket känns mer levande och inbjudande. Det är riktigt snyggt att plantera eller att så örter i krukor. Särskilt om man arrangerar dem i grupp. Det skapar en rustik känsla, som genast för tankarna till en härlig sommardag i Toscana eller Provence.

Örter till lågt pris

Unna dig lite vardagslyx - köp kryddfröer och örter redan idag. Det finns många olika sorters örter och för att veta vad som passar just dig, kan du kontakta vår kunniga kundservice. Vi har det största sortimentet av örter online och hjälper dig gärna med råd och tips. Dessutom är våra priser låga, så du med gott samvete kan handla flera olika sorter.