Filtrera

9 kr

1 995 kr

9
9
1995
1995

click and grow

(14)

masterline

(1)

nelson garden

(333)

turfline

(3)

wolf-garten

(5)

Blommor

(124)

Gräsfrö

(12)

Sallat & bladgrönt

(35)

Rotfrukter

(32)

Gurka, squash, pumpa & melon

(23)

Bönor & ärter

(25)

Kål & broccoli

(18)

Basilika

(7)

Tomater

(15)

Persilja

(7)

Dill

(4)

Timjan

(5)

Lök

(8)

Paprika & chili

(7)

Bär

(5)

Koriander

(2)

Gräslök

(4)

Rosmarin

(1)

Paprika & Chili

(2)

Oregano

(2)

Majs

(2)

Kronärtskocka

(1)

Kattgräs

(1)

Lavendel

(1)

Krasse

(3)

Salvia

(1)

Experimental

(1)

Citronmeliss

(1)

Gurkört

(1)

Rädisa

(1)

Stevia

(1)

Dekorationsgräs

(1)

Mejram

(1)

Körvel

(1)

Endast snabbleverans

(351)

Sortera

356 Produkter

Du har sett 36 av 356 produkter
1 av 10

Under sommarhalvåret händer det oerhört mycket i vår närmiljö. Trädens knoppar brister och buskar och annan växtlighet blommar. Om du har tillgång till en trädgård, ett växthus eller kanske en kolonilott har du möjlighet att själv så små frön och se dem blomma. I vårt stora sortiment av billiga fröer online hittar du allt det du behöver för en riktigt lyckad sådd. Vi har ett flertal olika frön som utvecklar sig till färgglada blommor men också sådana som behövs för att framställa kryddor och grönsaker. Hos oss finner du också de produkter som krävs för att odla en riktigt snygg och välskött gräsmatta.

Plantera efter årstid

Det behöver inte vara speciellt svårt att odla växter och grönsaker. Vissa Grönsaksfröer sköter sig i stort sett själv medan andra kan vara lite svårare att locka fram ur marken. De är beroende av årstiderna och det är också dessa som bestämmer när det är lämpligast att placera fröet i marken. Om du känner dig osäker finner du utförliga instruktioner på baksidan av förpackningarna. Perioden för sådd brukar börja i april månad och sträcker sig sedan framåt. En del av våra Blomfröer lämpar sig bäst för plantering över större yta, men vi har vissa arter som också är passande för balkonglådor och odling i kruka. Det finns även Kryddfröer & örter som lämpar sig väl för plantering året om. Groddfröer och salladsfröer är exempel på dessa. Denna sort odlas med fördel inomhus, men trivs också ute i solljuset under sommarhalvåret.

Bli självförsörjande i sommar

Egenodling är mer än en hobby, det är en livsstil. Hos Bygghemma.se hittar du allt det som du behöver för att kunna odla dina egna växter och grönsaker. Oavsett om du har tänkt att påbörja din odling inomhus eller utomhus så hittar även alla tillbehör för det här. Handla fröer på nätet redan idag, ju snabbare du får hem dina fröer desto snabbare kan du börja driva upp växter.