Planteringsjord

Filtrera

35 kr

4 228 kr

35
35
4228
4228

biolan

(6)

hasselfors garden

(14)

Endast snabbleverans

(10)

Sortera

20 Produkter

Du har sett alla 20 produkter

En vacker trädgård gör hela ens gårdsplan inbjudande och hemtrevlig. Gröna växter kan göra att ett helt hem kännas levande. Växter i sig, oavsett om de används ute eller inne, blir en naturlig del av inredningen. Att plantera träd och blommor själv har blivit allt vanligare. När man skall börja med planteringen är det viktigt att ha en näringsrik jord. Oavsett om man planterar inomhus eller utomhus behöver växterna placeras i en bra jord från första början för att de skall kunna växa och bli större. Hos oss på bygghemma.se kan du köpa billig planteringsjord som ger dina växter precis det de behöver.

Hur man använder planteringsjord

När man köper planteringsjord skall man välja jord efter växterna. Det finns speciell jord för inomhusväxter, och det finns jord som är anpassad efter utomhusväxter och träd. En bra jord är näringsrik och kan ge växterna det de behöver för att de skall kunna växa och överleva. Inomhusväxter kan behöva planteras om någon gång om året, antingen när de vuxit ur sina krukor eller när de blir hängiga för att jorden tappat sin näring. När det har hänt kan man också ge speciell näring vid vattning. Utomhusjord har ofta en längre hållbarhet när det kommer till näring. Där kan man dock med fördel ta bort torr och gammal jord för att fylla på med ny med jämna mellanrum.

Beställ planteringsjord enkelt på nätet

Hos oss på bygghemma.se kan du smidigt köpa planteringsjord online, och slippa kånka jordsäckar långa väg från affären. Vi har varit aktiva i byggvarubranschen i många år och kan erbjuda våra kunder ett stort sortiment med produkter från kända varumärken. Har du några som helst frågor innan eller efter ditt köp är du varmt välkommen att kontakta vår kundtjänst som gärna hjälper till.