Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Pallkrage & odlingskrage - Odla enkelt i odlingslåda

Filtrera

309kr
7180kr

Visa utvalda artiklar

(1)

design björn lidbrandt

(7)

flexigarden

(4)

jabo

(3)

skotte garden

(3)

Rektangulär

(8)

Rund

(8)

Endast snabbleverans

(17)

Sortera

17 Produkter

Du har sett alla 17 produkter

Vanliga frågor om

Vad kan jag odla i odlingskragar?
Hur behandlar jag pallkragar?
Hur många jordgubbsplantor i en pallkrage?
Hur använder jag en pallkrage?
Vad ska man lägga i botten på pallkragar?
Hur många potatisar i en pallkrage?

Populära filtreringar

Billiga pallkragar

Odling i pallkrage är ett enkelt sätt att lyckas med egna grönsaker och plantor även på liten yta. Dessutom kräver det både mindre tid och jobb än vanlig odling i trädgårdsland, och passar därför utmärkt för dig som älskar trädgårdsarbete men inte har alltför mycket tid att avvara. Ta en titt på Bygghemmas utbud av billiga odlingskragar och upptäck tjusningen med pallkrageodling du med.

Pallkrage för en lyckad odling

En pallkrage, eller odlingslåda som det också kallas, är både enkelt och roligt att använda för att komma igång med sin odling. Du kan odla allt från bär, blommor, grönsaker och växter i en pallkrage. En odlingslåda är precis som det låter en låda som du kan så i på en avgränsad yta. Odlingslådor finns i en mängd olika material och storlekar och du kan hitta en variant i allt från trä till plast.

Placera en odlingslåda där du vill

En fördel med en odlingslåda är att den saknar botten och du kan därför placera den på det underlag som du önskar. Odlingskragen kan placeras på exempelvis altanen, i trädgården eller på balkongen. Med en pallkrage kan du också starta odlingssäsongen lite tidigare eftersom jorden kommer ovanför markytan och den blir därmed varmare snabbare.