Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-19

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
020 - 25 00 25

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
020 - 25 00 25
Mina Sidor

Fågelskrämma | Håll fåglar borta på ett effektivt & skonsamt sätt

Du har sett alla 8 produkter

Behöver du hålla något fritt från fåglar? Balkongen, trädgården eller båten? Då är det dags att skaffa en bra fågelskrämma. Fåglar är vackra, men det är inte alltid vi vill ha dem precis inpå oss. Fåglar kan sprida sjukdomar, och det är därför ofta klokt att hålla dem borta från exempelvis trädgårdsbord. Det är inte alltid så lätt, och då kan en fågelskrämma behövas. Har du ett trädgårdsland är det inte sällan fåglarna är på besök där för att leta godsaker. Här kan en av våra fågelskrämmor hjälpa dig. Våra fågelskrämmor skrämmer effektivt bort fåglarna, helt utan att skada dem.

Varför använda en fågelskrämma?

Har du ett fönster fåglarna ofta flyger in i? Tycker du synd om fåglarna, samtidig som du är rädd att fönsterrutan skall gå sönder? Då kan det vara dags att skaffa en liten fågelskrämma att hänga upp. Har du ett utrymme du vill hålla fågelfritt, och rent från fåglarnas skräp? Vill du undvika de sjukdomar som fåglar kan sprida? Då kan våra fågelskrämmor hjälpa dig. Fågelskrämmorna skadar inte fåglarna, låter inte och är inte giftiga. Fågelskrämmorna skrämmer bort fåglarna, utan att människor eller andra djur, märker av att skrämmorna finns i närheten. Sätt bara upp en eller flera av våra dekorativa fågelskrämmor, där du vill ha fågelfritt. Efter en kort tid kommer antalet fåglar att minska drastiskt. Fågelskrämmorna kan hängas upp både ute och inne. Ute är det effektivt att placera dem i träd och buskar där fåglarna brukar befinna sig.

Effektiv fågelskrämma, som inte låter

En så liten sak som att köpa fågelskrämma kan underlätta mycket i vardagen. Du får ha trädgårdsmöblerna i fred, grödorna i trädgårdslandet får växa utan oinbjudet besök från ovan. Du minskar risken att få någon fågelburen sjukdom, och behovet av städning minskar när du slipper lösa fjädrar med mera. Hos oss på bygghemma.se kan du hitta en fågelskrämma som passar just dina behov. Vi har fågelskrämmor för flera olika fåglar.