Getingfälla & getingfångare

Filtrera

85 kr

129 kr

85
85
129
129

nelson garden

(2)

Insektsbekämpning

(1)

Geting

(1)

Endast snabbleverans

(2)

Sortera

2 Produkter

Du har sett alla 2 produkter

En getingfälla kan vara bra för att minska antalet getingar. Många gillar inte dessa insekter och man kan dessutom vara allergisk mot dem. Då kan en getingfälla i någon form vara ett motiverat inköp. Är det dags att köpa getingfälla finns detta online. En getingfälla används för att få mängden getingar vid till exempel en uteplats eller balkong att minska. Det finns flera varianter av getingfällor som antingen kan användas direkt på getingboet eller som verkar indirekt genom att locka iväg getingarna från det ställe man inte vill ha dem på. De flesta getingfällor brukar efter en tid ge mycket bra resultat.

Varför använda en getingfälla?

Det finns flera fördelar med att använda olika produkter för att skrämma bort, döda och avlägsna getingar. För det första gör det ont att bli stucken av dem och det kan dessutom vara mycket farligt. Är man allergisk kan ett enstaka stick till och med döda. Med en getingfälla lockas djuren iväg från huset och lockas in i fällan som de inte kan rymma ifrån. Har getingarna redan etablerat sig och byggt ett bo är risken stor att detta inte hjälper. Vet man var boet är eller var getingarna kommer från kan man köpa skum och spruta in i boet. En getingfälla kan också fungera som så att den placeras en bit bort från huset och lockar djuren dit. I fällan lockas djuren in och fastnar sedan i fällan.

Getingfällor håller getingarna borta

Är det dags att köpa getingfångare? Hos Bygghemma kan du enkelt köpa hem produkter för att bli av med de oönskade getingarna. Det finns flera metoder för att bli av med getingar och man kan antingen bekämpa dem direkt eller indirekt. Om du har frågor om getingfällor är du välkommen att kontakta vår kunniga kundtjänst som finns där för att hjälpa dig.