Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-19

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
010-140 01 00

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
010-140 01 00
Mina Sidor

Myggfångare | Fällor för myggor

Du har sett alla 7 produkter

I Sverige kan många trevliga kvällar utomhus förstöras av myggor. För att undvika att bli biten och få kliande utslag på kroppen finns det en del metoder man kan prova. De allra vanligaste är traditionella myggmedel som sägs göra så att myggen blir mindre attraherade av en. De allra bästa alternativen är dock speciella maskiner som är anpassade efter vårt klimat, och som jobbar under hela dygnet. Med sådana behöver man inte tänka på att komma ihåg myggspray eller rökspiraler. Hos oss så kan du hitta en effektiv och billig myggfångare så du kan njuta av att sitta på altanen!

Hur man använder en myggfångare

En myggfångare kan drivas antingen med batteri eller strömsladd. Det första man gör är att slå på myggfångaren, och sedan gör den resten av jobbet åt en. Myggfångare arbetar på tre olika sätt. De lockar till sig myggen genom att värma upp gasol till koldioxid som blandas med Ocetanol. Maskinen släpper ut denna koldioxid vilket gör att myggen tror att det är en människa och på så sätt lockas till doften. När insekterna väl lockats till maskinen sugs de in i en behållare som oftast är utrustad med vakuumteknik. Där dör de av uttorkning. En myggfångare är en effektiv maskin som hjälper till att minska det naturliga myggbeståndet där den används, vilket gör att antalet mygg med tiden kommer minska.

Gör dig fri från myggplågan med myggdödare

Hos oss på Bygghemma kan du hitta en prisvärd myggfångare som löser ditt problem med myggor under sommarhalvåret. Många svenskar har helt enkelt vant sig vid besvärande myggor och förstår inte vilken befrielse det innebär att inte hela tiden behöva freda sig mot insektsbett. Detta är alltså en mycket bra investering som låter dig njuta mer av att vara utomhus.