Rabattkant | Flexibla planteringskanter

Filtrera

25 kr

1 793 kr

25
25
1793
1793

flexigarden

(39)

gardena

(1)

hasselfors garden

(1)

hortus

(1)

jabo

(14)

nelson garden

(3)

skotte garden

(7)

wernamo design

(10)

Obehandlat stål

(26)

Plåt

(35)

Metall

(1)

Stål

(6)

Förgalvaniserat stål

(6)

Corten

(8)

Svart

(13)

Obehandlad

(6)

Grå

(8)

Obehandlat stål

(7)

Impregnerad

(1)

Galvaniserad

(3)

Stål

(1)

Grön

(1)

Endast snabbleverans

(54)

Sortera

76 Produkter

Trädgårdskant Jabo Obehandlad 100x17

Leveranstid 2-3 veckor

Rabattkant Jabo Odla 4-pack

Rabattkant Jabo Odla 4-pack

1 095 krRek.1 150:-
Trädgårdskant Jabo Obehandlad 100x29

Leveranstid 2-3 veckor

Du har sett 36 av 76 produkter
1 av 3

Om du trivs i din trädgård kommer du troligtvis spendera mer tid där, oavsett tidpunkt på året. En rabattkant av något slag är ett smart knep att ta till för att skilja dina välplanterade rabatter från gräsmattan, och tvärt om. Ditt gräs kommer bli enklare att klippa och dina rabatter kommer vara lättare att sköta om och hålla rena från ogräs och oönskat gräs. Du kommer dessutom spara tid eftersom du inte längre måste vara aktsam nära planteringarna. Om du letar efter en billig planteringskant hittar du ett flertal olika modeller hos oss på bygghemma.se. Vi har något som passar just din trädgård.

Flera olika planteringskanter

I vårt sortiment går det att finna ett flertal olika grässkanter. Alla är väderbeständiga och är av den anledningen lika snygga året om. Ett flertal av våra modeller är flexibla och går av den anledningen utmärkt att använda vid såväl raka som runda rabatter. Eftersom kanterna dessutom går att foga samman kan dina rabatter vara hur stora, eller små, som helst. Söker du efter en något mer diskret lösning kan trädgårdskanter, eller gräskanter, vara att rekommendera. Dessa är lägre och smälter ihop väl med gräsmatta eller rabatt, och blir på så vis relativt osynliga. Vad du väljer beror helt och hållet på hur du vill att det skall se ut, alla kanter fyller nämligen samma funktion.

Gräskant ger finare trädgårdar

Om det är dags att köpa gräskant hittar du den hos oss på bygghemma.se. I vårt sortiment finner du ett flertal olika modeller att välja mellan, både kanter som är estetiskt tilltalande och kanter som är designade för att smälta in i miljön. De är lätta att foga samman och gör din trädgård mer ombonad. Har du frågor inför ditt köp hjälper vi dig mer än gärna.