Ljuslykta utomhus | Lys upp med utelykta

Filtrera

90 kr

1 479 kr

90
90
1479
1479

blomus

(6)

star trading

(7)

Lykta

(6)

Ljusstake

(2)

Eldlykta

(1)

Ljuslykta

(4)

Endast snabbleverans

(13)

Sortera

13 Produkter

Du har sett alla 13 produkter

Eld har gått från att fylla en viktig samhällsfunktion där man samlades kring elden för att laga mat och värma sig till att förhöja stämningen. Fortfarande så är eld något som lockar till umgänge och sprider lugn i hemmet och ger sinnesfrid. När man tänder utelyktor ser det välkomnande ut och ger en härlig hemtrevlig känsla. Utelyktor kan också vara en värmekälla när kvällen smyger sig på och gör att det går att sitta ute den där stunden extra. På Bygghemma.se kan du hitta utelyktor i olika modeller och design till billiga priser. Givetvis kan du köpa dem online.

Varför ska man ha utelykta året runt?

Utelykta fungerar inte bara som dekoration, de lyser upp trevligt och ger extra ljus året runt. Man behöver inte alls ha en stor tomt för att kunna dekorera med trevliga utelyktor utan de passar perfekt även på balkongen eller den lilla altanen. Tända utelyktor gör sig till vinter som sommarfester.

Måste en utelykta vara fristående?

Det finns fristående högre lyktor för utomhusbruk men det finns också mindre som går att hänga på väggen. En vägghängd lykta passar bra om man vill lysa upp en vägg och du kan lätt skapa en mysig hörna som förgyller vilken kväll som helst.

Vilken stil på utelykta ska man välja?

Glas och betong är alltid klassiskt och tidlöst. Det går att kombinera med alla möbler och färger. Den som vill ha en lite kaxigare framtoning kan med fördel välja en öppen lykta där elden får brinna fritt.