Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Elgräsklippare

Filtrera

949kr
3550kr

Visa utvalda artiklar

(3)

Visa enbart nyheter

(2)

Nej

(21)

al-ko

(7)

bosch power tools

(9)

einhell

(1)

flymo

(2)

gardena

(5)

mtd

(2)

wolf-garten

(3)

Gräsklippare

(27)

Svävargräsklippare

(2)

Nej

(2)

Ja

(25)

Sortera

29 Produkter

Elgräsklippare WOLF-Garten S 3800 E

Elgräsklippare WOLF-Garten S 3800 E

1 447 kr1 599:-

Sänkt pris!

Spara 152 kr

Du har sett alla 29 produkter

Vanliga frågor om

Är en elgräsklippare bättre för miljön?
Hur länge räcker batteriet på en elgräsklippare?
Är en elklippare billigare än en gräsklippare på bensin?
Finns det några fler fördelar med elgräsklippare?

Bättre för miljön med en elektrisk gräsklippare

En elgräsklippare är ett perfekt alternativ för dig som vill kombinera hög prestanda med tystgående smidighet. Med en elgräsklippare kan du klippa både på kvällar och helger utan att förstöra varken grannsämja eller familjefrid. Dessutom slipper du både sladd och bensin och du laddar enkelt i ett vanligt eluttag. Med en elgräsklippare slipper du också bensinläckage och annan miljöpåverkan. Istället får du en kraftfull och lättstartad klippare som är framtidens maskin, för dig och för miljön. Gräsklippare med elstart är också lättare att starta i kalla och fuktiga förhållanden, eftersom elmotorn inte kan frysa fast på samma sätt som en bensinmotor.

Elgräsklippare är effektiv & smidig

Elgräsklipparen är enkel, smidig och kraftfull. Aldrig mer behöver du oroa dig för att bensinen skall ta slut eller dess miljöpåverkan - elgräsklipparen gör jobbet lika bra utan fossila bränslen. Du kan ladda klipparen direkt i stickkontakten vilket blir både billigare och smidigare än en bensindriven klippare. Laddningstiden varierar beroende på modellens batterilagring och motorns styrka, men ett fulladdat batteri räcker gott och väl till en klippning av en normalstor gräsmatta, eller ca 30-35 minuter. Vid större area att klippa kan laddning behövas emellan vilket blir perfekt för en fikapaus i sommarsolen. Elgräsklipparna finns i flera modeller och har du en mer kuperad gräsmatta är det klokt att välja en modell med större effekt, till exempel 100 W medan du kan välja en med mindre effekt om du har en mindre kuperad gräsmatta.

Gräsklippare driven av el

Med en elgräsklippare sparar du både på miljön och i din plånbok. Elgräsklipparen är generellt billigare vad gäller både inköpspris, underhåll och drivmedel. Byt ut den dyra bensinen mot den betydligt billigare elen och byt ut den betydligt mer för miljön skadliga bensinen mot den för miljön skonsamma elen. En grön och vacker gräsmatta behöver en bra klippare och en minimal miljöpåverkan. Låt gräset grönska - klipp det med en elgräsklippare.