Högtryckstvätt Kärcher

Filtrera

569 kr

3 678 kr

428
569
3678
4995

Endast snabbleverans

(2)

Sortera

2 Produkter

Du har sett alla 2 produkter

En högtryckstvätt från Kärcher är den ultimata lösningen för att hålla rent vare sig det är ett känsligt underlag som behöver rengöras eller det behövs en kraftfull rengöring. Kärcher högtryckstvätt tas fram med högsta tänkbara kvalitetskrav men snygg design. Kärcher har under flera decennier utvecklat innovativa högtryckstvättar. Kärcher högtryckstvättar är säkra att använda och du får mycket tvätt för pengarna.

Vart köper jag Kärcher högtryckstvätt?

När du behöver en rejäl högtryckstvätt som håller länge är Kärcher högtryckstvätt rätt för dig. Det blir lätt att göra rent och få ett resultat som håller länge. Oavsett om det är altanen eller bilen som ska rengöras så går det att använda en Kärcher högtryckstvätt. Som återförsäljare av Kärcher högtryckstvättar kan vi erbjuda billiga Kärcher högtryckstvättar och som du köper enkelt online på bygghemma.se.

Hur fungerar Kärcher högtryckstvätt?

Grundfunktionen i en högtryckstvätt från Kärcher är en motor som driver en pump som i sin tur pressar vätskan genom ett munstycke. Förutom spruthantaget finns det olika tillbehör och munstycken som är anpassade till olika arbeten. Exakt bruksanvisning är svårt att skriva då det finns en användarmanual och guide till varje högtryckstvätt. När du köper en Kärcher högtryckstvätt ingår givetvis en manual och de är mycket enkla att följa.

Höjdpunkter