Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-22

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
020 - 25 00 25

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
020 - 25 00 25
Mina Sidor

Jordborr

Du har sett alla 8 produkter

Vanliga frågor om

Vad är en jordborr?
Vilka typer av jordborr finns?
När använder jag en jordborr?

För dig med trädgård är en jordborr ett verktyg du kan komma att ha stor nytta av. Oavsett anledningen till varför du behöver ett hål i marken kommer din nya jordborr underlätta ett annars oerhört tungt arbete och få det överstökat på nolltid. Den tid du sparar kan du sedan ägna åt något annat projekt. Beroende på användningsområde finns det olika sorters modeller, både manuella och motordrivna, något du bör ha i åtanke när du skall välja borr. Att köpa jordborr behöver dock inte vara svårt, det finns mycket hjälp att få och den är en bra investering för kommande trädgårdsprojekt.

Många olika användningsområden med jordborr

En jordborr är utformad för att du på ett enkelt sätt skall kunna göra ett hål i marken. Beroende på underlag, mjuk mark eller stenig, behöver du en borr anpassad för just detta. Kanske är du redo att påbörja bygget av det efterlängtade trädäcket, och då kommer jordborren vara din bästa vän. Kanske är du mer intresserad av att plantera en ny fruktträdgård och behöver lagom stora hål för att fruktträden skall trivas. Kanske har det gamla staketet sett sina bästa dagar och du drömmer om ett nytt vitt sådant. Oavsett vilket projekt du har framför dig kommer du behöva ett verktyg du kan lita på, samtidigt som det skonar din kropp och skyndar på arbetet.

Jordborr & markborr - ett oumbärligt redskap

När du är redo att investera i en bra jordborr bör du vända dig till Bygghemma.se. Här hittar du högkvalitativa produkter till bra priser, för alla tillfällen. Oavsett om du behöver gräva ett hål för montering av en ny tvättställning eller om det är plantering av en ny häck som står på listan, så hittar du de rätta verktygen hos oss.