Snöslunga Metalcraft Pro

Snöslunga Metalcraft Pro
Snöslunga Metalcraft Pro
Snöslunga Metalcraft Pro
Snöslunga Metalcraft Pro
Snöslunga Metalcraft Pro
Snöslunga Metalcraft Pro
Snöslunga Metalcraft Pro
25%
Rek. pris 23 995 kr
17 988 kr

Delbetala från  378 kr/mån

Lagervara 
Levereras normalt inom 2-5 vardagar.
Hemleverans -
 
Fri frakt!

Beskrivning

Snöslunga från Metalcraft med batteristart och lyse. Stor tvåstegssnöslunga i premiumutförande med motoreffekt 15HK och snöintag med bredd 76 cm. Batteristart för enkel start. Två kraftiga LED-strålkastare för arbete i mörker medföljer.
Kraftig, lätthanterlig kontrollpanel med 6 växlar framåt och 2 bakåt. Kastar snön långt: Ända upp till 15 meter. Stora grovmönstrade 15" hjul med driv ger bra fäste. Handtagen har inbyggd el-uppvärmning. Handtagets höjd är förhöjt till 96 cm för att underlätta manövrering. Snöslungan är utrustad med 12V batteristart. En stor fördel med batteristart på snöslungan är att du inte behöver dra fram kablar och ha tillgång till 230V el för att starta maskinen. Självklart finns även snöstart på modellen.

Snöslungan är utrustad med en LC190FDS Loncinmotor (420 cm) som utnyttjar OHV-teknik med överliggande ventiler. Detta minskar bränsleförbrukningen och ökar effekten i motorn. Loncin är en mycket stor och pålitlig tillverkare av motorer för snöslungor och har utvecklat tekniken under 20 års tid. Loncins motorer används i många välkända märken för snöslungor. För dig som kund innebär det en extra trygghet att du enkelt i framtiden kan hitta reservdelar till din motor.

Modellen är utrustad med ett extra kraftigt snöutkast i plåt som kan vridas i 190 grader, samt att även det främre vertikala läget kan justeras från kontrollpanelen. Kraftöverföringen är av differentialtyp, vilket ger längre hållbarhet än remdriven kraftöverföring.

Tvåstegssnöslungor matar ut snön i 2 steg: Första steget karvar loss snön, och en separat anordning längre in ansvarar för att slunga ut den. Detta ger en bättre funktion än enklare enstegssnöslungor. Motorn behöver 1,1 liter 4-taktsolja med viskositet SAE 5W-30. Bensin, extra brytbultar eller andra reservdelar medföljer ej.

Egenskaper

VarumärkeMetalcraft
Art.Nr.100-7-4
SlungtypTvåstegs
Motorstyrka15 HK
Garanti1 år
DriftkällaBensin
Antal Växlar6 framåt + 2 bakåt
TypSnöslunga
Vikt110 kg
Arbetsdjup51 cm
Arbetsbredd76 cm