Trädgårdsredskap till barn

Filtrera

nelson garden

(5)

Endast snabbleverans

(5)

Sortera

5 Produkter

Du har sett alla 5 produkter

Låt de små också vara med och påta i trädgården tillsammans med er vuxna. Barn tycker ofta att det är roligt att få använda samma redskap som ni, fast i mindre modell då förstås. Online här hos oss på bygghemma.se har vi redskap för barnen som gör att de också kan vara med och hjälpa till ute i trädgården. Kolla in vårt billiga sortiment av trädgårdsredskap för barn!

Är era trädgårdsredskap för barn lämpliga för alla åldrar?

Som rekommendation står att de inte ska användas av barn under tre år. Detta på grund av eventuella lösa delar, som skruvar till exempel. Men som sagt, det är just en rekommendation. Tycker du att ert barn kan hantera ett sådant redskap så är det du som bestämmer i slutändan.

Vad finns det för olika redskap till trädgården hos er?

Vi har ett lite mindre sortiment bland just trädgårdsredskap för barn men det finns något för varje trädgårdssyssla. Det finns en lövräfsa, en skyffel, en spade och en kratta. En mindre variant av sopborste finns också, ifall barnet blir sugen på att hjälpa till med sopningen.

Vad är trädgårdsredskapen i för material?

Skaften är gjorda i trä och de har alla en lackad yta som gör dem extra greppvänliga och hållbara. Borsten har nylonborst precis som på de stora som finns för vuxna. Alla trädgårdsredskap är CE märkta.

Hur höga är skaften på redskapen?

Som sagt, de är tilltänkta för barn från tre år och uppåt. De är mellan 67 och 82 cm långa.