Ring oss på 020-25 00 25
 • Kundservice är stängt
 • Produktrådgivning, alla dagar 08.00 - 22.00
Våra butikerNu på fem platser i Sverige!
Jämför (0)
  0
  0 kr

  Genom att fortsätta använda sajten utan att ändra dina browserinställningar godkänner du att vi använder cookies. Läs mer här.

  När du använder sajten och våra tjänster kommer vi även att behandla dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

  Trädgårdsväxter

  Här finner du tåliga och fina trädgårdsväxter som kommer att pryda din trädgård. Du kan läsa mer i stycket nedanför på för att hitta växter som passar just dig.

   Trädgårdsväxter

   Läs våra reportage

   (Se alla reportage)

   Gäststuga – så bygger du snabbt, enkelt och FLEXibelt

   Har du bestämt dig för att bygga en gäststuga men ännu inte riktigt hur, då kan JABO FLEX smarta modullösningar vara något att titta lite närmare på.

   Läs hela reportaget

   Bygga pool med Thermoblock – så funkar det

   Simturer på morgonen, lek och stoj på eftermiddagen och party på kvällen. Med en egen pool i trädgården kan du skapa en naturlig samlingsplats med både stil och personlighet.

   Läs hela reportaget

   Få stöd och inspiration från våra guider

   (Se alla guider)

   Vad kostar det?

   Bygga pool – så mycket kostar det

   Läs guiden

   Inspiration

   Trädgården är möblerad natur

   Läs guiden

   Inspiration

   Designern - Så lyckas du med trädgården

   Läs guiden

   Inspiration

   Marksten tar din trädgård till nya höjder

   Läs guiden

   Trädgårdsväxter

   Få den finaste trädgården

   Om du vill variera men hålla dig inom samma sort finns Perenner i olika färger och storlekar. Det finns dem som gillar sol och även dem som gillar skugga. Här hos oss på Bygghemma.se kommer du att mötas av många trädgårdsväxter. Det finns buskar, blommor, bärbuskar och en mängd olika sorters rosor.

   Är du tveksam på vilka sorter du ska köpa och hur de kommer att trivas i din trädgård står kundtjänst till hjälp, de är väldigt kunniga och kan ge dig bra svar om trädgårdsväxter. Vill du resa bort ett längre tag och inte har någon som kan vattna så vet de vilka sorter eller andra lösningar som passar dig bäst.