Ring oss på 020-25 00 25
 • Kundservice är stängt
 • Produktrådgivning, alla dagar 08.00 - 22.00
Våra butikerNu på fem platser i Sverige!
Jämför (0)
  0
  0 kr

  Genom att fortsätta använda sajten utan att ändra dina browserinställningar godkänner du att vi använder cookies. Läs mer här.

  När du använder sajten och våra tjänster kommer vi även att behandla dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

  Trädgårdsväxter

  Här finner du tåliga och fina trädgårdsväxter som kommer att pryda din trädgård. Du kan läsa mer i stycket nedanför på för att hitta växter som passar just dig.

   Läs våra reportage

   (Se alla reportage)

   Friggeboden – en svensk klassiker

   Under slutet av 1970-talet byggdes det för fullt runt om i landet. Händiga svenskar överöste stadsbyggnadskontoret med bygglovsansökningar som samlades på hög. Med handläggningstider som var alldeles för långa för de ivriga hemmabyggarna tog många saken i egna händer. Man struntade i tillståndet och byggde ändå.

   Läs hela reportaget

   Högtryckstvätten – en mångsidig hjälpreda

   En högtryckstvätt är bland de mest mångsidiga hjälpmedel som finns för skötsel av bil, hus och trädgårdsinstallationer. Med rätt tillbehör blir arbetet inte bara enklare – bilens lack håller längre och du slipper repor, villataket bevaras fint och terrassen är inte mossgrön när det är dags att ta fram solstolarna.

   Läs hela reportaget

   Få stöd och inspiration från våra guider

   (Se alla guider)

   Vad kostar det?

   Hur mycket kostar det att bygga pool?

   Läs guiden

   Inspiration

   Designern - Så lyckas du med trädgården

   Läs guiden

   Inspiration

   Marksten tar din trädgård till nya höjder

   Läs guiden

   Gör det själv

   Nu kan du bygga ditt Attefallshus

   Läs guiden

   Trädgårdsväxter

   Få den finaste trädgården

   Om du vill variera men hålla dig inom samma sort finns Perenner i olika färger och storlekar. Det finns dem som gillar sol och även dem som gillar skugga. Här hos oss på Bygghemma.se kommer du att mötas av många trädgårdsväxter. Det finns buskar, blommor, bärbuskar och en mängd olika sorters rosor.

   Är du tveksam på vilka sorter du ska köpa och hur de kommer att trivas i din trädgård står kundtjänst till hjälp, de är väldigt kunniga och kan ge dig bra svar om trädgårdsväxter. Vill du resa bort ett längre tag och inte har någon som kan vattna så vet de vilka sorter eller andra lösningar som passar dig bäst.