Ring oss på 020-25 00 25
 • Leverans & reklamation, vardagar 09.00 - 17.00
 • Produktrådgivning, alla dagar 08.00 - 22.00
Våra butikerNu på fem platser i Sverige!
Jämför (0)
  0
  0 kr

  Genom att fortsätta använda sajten utan att ändra dina browserinställningar godkänner du att vi använder cookies. Läs mer här.

  När du använder sajten och våra tjänster kommer vi även att behandla dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

  Solstol & solmöbler

  Pris
  549 kr
  549 kr
  549 kr
  549 kr
  Färg
  Varumärke
  Leveranstid

  Baden baden-stol

  Inget går väl upp mot att luta sig tillbaka och bara njuta av solens värmande strålar. Med en baden baden-stol är detta precis vad du kan göra. Bygghemma.se är sidan för dig som söker ett stort utbud, bra kvalité och billiga baden baden-stolar. Här finner du stolar från flera olika märken och i olika prisklasser, för att kunna passa de olika önskemål som du kan tänkas ha. Denna typ av solstol kan du enkelt fälla ihop och justera allt efter behov. Här kan du själv välja mellan att sitta upprätt och läsa en god bok, eller luta stolen ner och ta en tupplur. Perfekt!

  Läs mer...
  Visar 1 av 1 produkter
  Sortering
  • Sortering
  • Lägsta pris
  • Högsta pris
  • Produktnamn A-Ö
  • Produktnamn Ö-A
  • Popularitet
  Sida 1 / 1
  • Sida 1 / 1
  Levereras inom 2-5 vardagar
  Finns i flera varianter.
  Varav 4 färger:
  Röd
  Blå
  Svart
  Vit
  Gå till produkt
  Sida 1 / 1
  • Sida 1 / 1

  Flexibla och bekväma solstolar

  I Sverige är det inte ovanligt att se sköna, fällbara vilostolar på altaner, i trädgårdar, balkonger eller till och med på stranden. Stolen har blivit så pass populär och omtyckt eftersom man enkelt kan fälla ihop och ta den med sig. Det absolut vanligaste när det gäller en solstol av denna typ är att man fäller ut den genom att dra ryggstödet bakåt och stolsbenet framåt, vilket också har blivit ett typ av kännetecken för stolen. Bygghemma vet exakt hur du ska kunna slappna av så mycket som möjligt i sommar och har därför sett till att erbjuda mängder av olika baden baden. Stolarna är vanligtvis i aluminum eller plast, vilket gör dom enkla att rengöra. För att bli bekvämare har stolarna ett tyg i polyester som är minst lika enkelt att torka av.

  Baden baden-stolar i hög kvalité och låga priser

  Man behöver inte äga ett hus med en tomt för att kunna njuta av en baden baden stol. Idag är det minst lika vanligt att använda dessa bekväma vilostolar på balkongen eller till picknicken. Bygghemma har ett stort utbud och mycket kunnig personal som hjälper dig när det är dags att köpa baden baden-stol. Tack vare de låga priserna som erbjuds kan man med fördel köpa mer än en stol!