Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-22

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
020 - 25 00 25

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
020 - 25 00 25
Mina Sidor

Baden baden-stol | Perfekt avkoppling

Du har sett alla 3 produkter

Inget går väl upp mot att luta sig tillbaka och bara njuta av solens värmande strålar i en klassisk baden baden-stol? Hos oss på Bygghemma hittar du ett stort utbud av prisvärda baden baden-stolar till bra kvalitet. Här finner du stolar från flera olika varumärken och i olika prisklasser för att passa just din smak och budget. Denna typen av solstol är riktigt enkel att fälla ihop och ta med sig, antigen till picknicken eller till stranden. Här kan du själv välja mellan att sitta upprätt och läsa en god bok eller luta stolsryggen ner och ta en tupplur eller lyssna på en podd. Perfekt!

Flexibla och bekväma baden baden solstolar

I Sverige är det inte ovanligt att se sköna, fällbara vilostolar på altaner, i trädgårdar, balkonger eller till och med på stranden. Baden baden stolen har blivit så pass populär och omtyckt eftersom du enkelt kan fälla ihop och ta den med dig. Det absolut vanligaste när det gäller en solstol av denna typ är att man fäller ut den genom att dra ryggstödet bakåt och stolsbenet framåt, vilket också har blivit ett typ av kännetecken för stolen. Modellerna är vanligtvis i aluminum eller plast och med ett slitstarkt och smutståligt tyg i polyester, vilket gör dem både sköna, enkla att rengöra och ta med sig på cykeln till stranden.

Baden baden-stolar i hög kvalitet

Man behöver inte äga ett hus med en tomt för att kunna njuta av en baden baden-stol. Idag är det minst lika vanligt att använda dessa bekväma vilostolar på balkongen eller till picknicken. Bygghemma har ett stort utbud och mycket kunnig personal som hjälper dig när det är dags att köpa baden baden-stol. Tack vare de låga priserna kan du med fördel investera i mer än en.