Filtrera

291kr
16995kr
291
291
16995
16995

Visa endast kampanjartiklar

(7)

amazonas

(28)

briv

(1)

comfort garden

(65)

denoord

(5)

exotan

(1)

hillerstorp

(12)

keter

(1)

lifestylegarden

(7)

smart living

(2)

venture design

(25)

Svart

(55)

Vit

(40)

Grå

(44)

Beige

(16)

Flerfärgad

(13)

Trä/natur

(14)

Brun

(9)

Grön

(7)

Orange

(3)

Blå

(6)

Röd

(5)

Rosa

(1)

Lila

(1)

Endast snabbleverans

(41)

Sortera

147 Produkter

Däckstol Comfort Garden Newton

Däckstol Comfort Garden Newton

1 395 kr

Kampanj

Just nu!

Vanliga frågor

Vad är syftet med en hängmatta?
Hur fungerar en solsäng?
Kan jag ha en solstol till mitt matbord?
Du har sett 36 av 147 produkter
1 av 5

När de varma månaderna äntligen har kommit till vårt annars kalla land gäller det att njuta så mycket som möjligt, och det gör vi gärna genom att spendera mycket tid utomhus. I vår kategori solmöbler hittar du många olika möbler som passar att ställa ut i trädgården eller på balkongen för en stunds avkoppling under solens värmande strålar. Här kan du hitta solstolar, solbäddar och hängmattor i flera olika snygga utföranden och material. Oavsett vilken budget du har eller hur din uteplats ser ut kan du hitta något i den här kategorin som passar ditt hem och din stil perfekt.

Olika solstolar för olika livsstilar

Vill du ta med dig din solstol till stranden när vädret tillåter? Då ska du köpa en lättviktig solstol som du enkelt fäller ihop och kan bära med dig. En klassisk brassestol är aldrig fel för detta ändamål. Vill du lyxa till det riktigt ordentligt och kunna ligga ner på din uteplats? Då kanske en himmelssäng med vindskydd inbyggt passar? Den skapar en lyxig oas i trädgården där du kan spendera många avkopplande timmar. För dig som gärna vill ha en trevlig solbränna rekommenderas en Solsäng. Du hittar många olika varianter på denna möbel i den här kategorin. En klassiker är stolen Baden-Baden. Där sitter man skönt samtidigt som man kan ställa in dess position enkelt och snabbt, något som har lett till att det är en mycket populär sommarstol i svenska hushåll. Vill du ha en nättare stol passar Brassestol & campingstol bra.

Nya solmöbler till sommaren

Eftersom vi har kort sommar i Sverige gäller det att vi försöker njuta av den så mycket som möjligt. Med en billig solstol, kanske en Baden baden-stol kan du snabbt förvandla din uteplats till en avkopplande plats där du kan spendera många timmar. Vi har ett mycket stort utbud på olika sol- och utemöbler och trots att vi håller låga priser är kvaliteten mycket hög. Njut av sommaren med oss.