Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Terrassvärmare

Gasolvärmare | Förlänger sommarsäsongen

Du har sett alla 8 produkter

Vanliga frågor om

När behöver jag en gasolvärmare?
Vad är det bästa med gasolvärmare?
Vilken storlek på gasolvärmaren behöver jag?

En gasolvärmare, eller en så kallad terassvärmare, förlänger säsongen för härliga middagar utomhus och kan förvandla din balkong, uteplats eller terrass till ett varmt rum för långa kvällar i vänners sällskap eller varför inte en plats för en egen grönsaksodling. En gasolvärmare till uterummet är enkel att använda och ger inte bara värme utan också ett mjukt och mysigt sken. Att hitta rätt bland alla gasolvärmare kan dock vara lite knepigt. Därför har vi här samlat ett stort utbud av prisvärda gasolvärmare som passar både dina krav och din plånbok utan att tumma på varken kvalitet eller säkerhet.

Säkert och tryggt med gasolvärmare utomhus

Det är viktigt att tänka på säkerheten och ha en gasolvärmare med överhettningsskydd. Väljer du en värmare som ska stå på bordet eller golvet är det också viktigt att den är utrustad med ett tippskydd så att den inte kan välta. Vill du istället ha en gasolkamin bör den ha en inbyggd koldioxidmätare som gör att gasolen slås av om halten av koldioxid blir för hög i rummet. För att du lugnt och tryggt ska kunna njuta av värmen från din gasolvärmare är det därför av största vikt att du väljer en variantsom passar såväl din plånbok som dina krav på säkerhet.

Stort utbud av terassvärmare med gasol

Vill du njuta av värme och ljus på din balkong eller terrass utan att få ett djupt hål i plånboken ska du köpa gasolvärmare hos Bygghemma. Vi har samlat ett brett utbud av prisvärda terassvärmare med gasol som alla är utrustade med säkerhetsanordningar för din trygghet. Förvandla din balkong, uteplats eller terrass till ett mysigt uterum ända in på höstsäsongen med hjälp av en terassvärmare från Bygghemma.