Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-19

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
010-140 01 00

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
010-140 01 00
Mina Sidor

Utemöbler & trädgårdsmöbler till barn

Filtrera

439kr
12599kr

Visa sänkt pris

(2)

4

(1)

6

(3)

baltic garden

(1)

hillerstorp

(1)

hortus

(2)

jabo

(1)

plus

(7)

varax

(1)

Vit

(3)

Trä/natur

(3)

Svart

(6)

Stål

(2)

Grön

(4)

Brun

(2)

Grå

(2)

Pine

(1)

Furu

(2)

Trä/Stål

(4)

Plywood

(2)

ReUsed plast/textil

(2)

Furu/Gran

(2)

Återvunnen plast/Stål

(1)

Endast snabbleverans

(2)

Sortera

13 Produkter

Du har sett alla 13 produkter

Vanliga frågor om

Vad ska jag tänka på när jag väljer utemöbler till mina barn?
Var kan jag placera utemöbler för barn?
Hur sköter jag bäst barnens utemöbler?

I vår avdelning med utemöbler ser vi till hela familjen. Att barnen ska sitta bekvämt i trädgården är ju lika självklart som att de vuxna har sin plats. Här hittar du billiga utemöbler för barn i en storlek som passar deras behov. Vi har olika modeller som gör att de kan komplettera dina övriga utemöbler men även picknickbord till barn. Med en rejäl stomme vet du att ditt barn sitter säkert. Våra barn utemöbler kommer i kompletta byggsatser och med vår enkla beskrivning sätter du lätt ihop produkten själv. Har du några frågor eller funderingar om varan så ta kontakt med vår kunniga kundservice för hjälp.

Varför speciella utemöbler för barn?

Våra utemöbler som är anpassade för barn gör att även de små får sin plats i trädgården. Utemöblerna för barn är lättskötta och av en kvalitet som gör att de håller i många år. När det är dags för vinterförvaring av möblerna är de lätta att demontera så att de tar liten plats i ditt förråd. Om du tvättar och torkar av dina möbler innan du ställer in de för säsongen har du ett fräscht möblemang till våren. Använd gärna en täcklasyr för utomhusbruk när dina utemöbler behöver målas om så bevarar du träet för en lång tid framöver. Deras konstruktion gör de säkra och risken att de ska tippa över är närmaste obefintlig. I vår avdelning utemöbler för barn finner du olika modeller för att passa just din smak till låga priser.

Trädgårdsmöbler för barn - Stort utbud till låga priser

I vårt stora sortiment av trädgårdsmöbler hittar du rätt utemöbel som är passar för ditt barn. Här kan du välja mellan olika modeller och material som passar in hemma hos dig. Har du några frågor när du ska köpa utemöbler för barn kan du kontakta vår kunniga kundservice som hjälper dig. På Bygghemma.se har vi alltid låga priser på våra produkter.