Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Badtunna

Vedeldad badtunna

Filtrera

22878kr
49465kr
22878
22878
49465
49465

kirami

(6)

skärgårdstunnan

(1)

Sortera

7 Produkter

Badtunna Skärgårdstunnan Regal DualBurn

Leveranstid 4-6 veckor

Badtunna Kirami Breezy M CULT

Leveranstid 2-3 veckor

Badtunna Kirami Family M CULT

Leveranstid 2-3 veckor

Badtunna Kirami Steady M MACU

Leveranstid 4-6 veckor

Badtunna Kirami Steady M CUBE

Leveranstid 4-6 veckor

Badtunna Kirami Premium Pearly M CUBE

Leveranstid 4-6 veckor

Du har sett alla 7 produkter

Vanliga frågor om

Vad utmärker en vedeldad badtunna?
Är det svårt att installera en vedeldad badtunna?
Vilken funktion har kaminen i en vedeldad badtunna?
Hur många får plats i en vedeldad badtunna?

Att köpa vedeldad badtunna är att investera i kärlek till sig själv, sina nära och kära och till naturen. En badtunna av detta slag ger möjlighet att bada utomhus året runt. Beroende på vilken storlek man väljer så finns det plats för cirka 5-10 personer. Den inre baljan är utformad ergonomiskt för komfort och lätt att göra ren. Själva kaminen är så smart integrerad att den, under eldning, skapar undertryck i badvattnet. Detta får vattnet att cirkulera så att varmt vatten sprids jämnt i badtunnan. Den här varan ger möjlighet till långa, sköna bad året runt. Varmt vatten till alla som badar. Det kan inte bli bättre!

Bada på bästa sätt med vedeldad badtunna

Inför ett köp av en vedeldad badtunna finns det några saker att tänka på. Framför allt är det tunnans storlek och placering. Välj en tunna som uppfyller de krav på storlek som du önskar. När det gäller vilken plats du ska placera den på är det viktigt att det finns gott om plats runt omkring tunnan både för eldningens skull men även för vattnet som ska i och ur tunnan. Om möjligt är det att föredra en plats med vacker utsikt så det blir ännu härligare att avnjuta tid i badet. Generellt behövs inte bygglov för badtunna med kolla vad som gäller i din kommun angående vatten och eventuellt strandnära plats.

Badtunna vedeldad - njut av utomhusbad året runt!

Vill du ha en billig vedeldad badtunna hittar du den hos oss på bygghemmma.se. Om du vill ha möjlighet att njuta av varma och avslappnande utomhusbad året runt är detta något för dig. Du sitter bekvämt i tunnan och det varma vattnet cirkulerar runt i tunnan för bästa badupplevelse. De är lätta att elda i och smidiga att hålla rena. Dessutom finns flera smarta tillbehör att köpa till. Njut av utomhusbad året om!