Pooltak

Filtrera

74 465 kr

272 645 kr

74465
74465
272645
272645

mountfield

(10)

qualitypool

(3)

Pooltak

(3)

Poltak

(4)

Sortera

13 Produkter

Pooltak Qualitypool Luna

Leveranstid 4-6 veckor

Pooltak Qualitypool Ariel

Leveranstid 4-6 veckor

Pooltak Qualitypool Luna Slim

Leveranstid 4-6 veckor

Pooltak Mountfield K-4-430 Med Sidodörr

Leveranstid 2-3 veckor

Pooltak Mountfield K-3-390 Med Sidodörr

Leveranstid 2-3 veckor

Pooltak Mountfield K-3-330 Med Sidodörr

Leveranstid 2-3 veckor

Pooltak Mountfield K-4-375 Med Sidodörr

Leveranstid 2-3 veckor

Pooltak Mountfield K-5-560 med sidodörr

Leveranstid 4-6 veckor

Du har sett alla 13 produkter

Den svenska sommaren är kort och det gäller att nyttja poolen så mycket som möjligt, så länge vädret tillåter det. Väljer du att installera ett pooltak kommer din sommarsäsong vara ytterligare ett antal veckor. Om din pool dessutom är uppvärmd har du möjlighet att njuta av sköna bad året om, trots regn och rusk. Ett pooltak minskar dessutom det antal timmar du måste lägga på rengöring och är en bra säkerhetslösning för såväl barnfamiljer som djurägare. Letar du efter ett billigt pooltak hittar du det hos oss. I denna kategori hittar du tak av högsta kvalitet, anpassade för pooler av olika storlekar.

En praktisk och säker lösning

Det finns ett flertal olika sätt att täcka över sin pool, men ett pooltak är alltid den bästa lösningen. Taket minskar vattenavdustningen och hindrar kallt regnvatten från att falla i poolen. På sommaren fungerar glastaket som ett växthus och värmer upp vattentemperaturen mellan 4 och 6 grader. Det skyddar även mot pollen och annan smuts, vilket minskar rengöringsbehovet. Taket går enkelt att öppna upp för bad i sommarvärmen men det går lika bra att simma under det och på så vis vara skyddad från rusk och regn. Taken är tillverkade för att stå emot alla väder och för bästa resultat genomförs ytbehandlingen inte förrän de är böjda. För dig med barn eller djur kan ett pooltak förhindra olyckor och ofrivilliga bad, vilket gör att en installation av staket eller liknande är överflödigt.

Förläng din sommarsäsong

Vill du också ha upp till sex veckors längre badsäsong? Då rekommenderar vi dig att köpa pooltak. Du skyddar din pool från smuts, du minimerar antalet olyckor och du kan njuta av möjligheten till bad året om. Hos Bygghemma.se hittar du ett stort utbud av produkter från välkända varumärken, till bra priser. Behöver du tips eller goda råd hjälper vi dig mer än gärna.