Poolskydd

Pris
75 909
75 909
161 409
161 409
Varumärke
Typ

Pooltak

Den svenska sommaren är kort och det gäller att nyttja poolen så mycket som möjligt, så länge vädret tillåter det. Väljer du att installera ett pooltak kommer din sommarsäsong vara ytterligare ett antal veckor. Om din pool dessutom är uppvärmd har du möjlighet att njuta av sköna bad året om, trots regn och rusk. Ett pooltak minskar dessutom det antal timmar du måste lägga på rengöring och är en bra säkerhetslösning för såväl barnfamiljer som djurägare. Letar du efter ett billigt pooltak hittar du det hos oss. I denna kategori hittar du tak av högsta kvalitet, anpassade för pooler av olika storlekar.

Läs mer...
Visar 3 av 3 produkter
Sida 1 / 1
Pooltak Qualitypool Ariel
qualitypool.jpg
fr.98 709 kr
103 900 kr
Levereras inom 3-4 veckor
Finns i flera varianter.
Gå till produkt
Pooltak Qualitypool Luna
qualitypool.jpg
fr.75 909 kr
79 900 kr
Levereras inom 3-4 veckor
Finns i flera varianter.
Gå till produkt
Pooltak Qualitypool Luna Slim
qualitypool.jpg
fr.98 709 kr
103 900 kr
Levereras inom 3-4 veckor
Finns i flera varianter.
Gå till produkt
Sida 1 / 1

En praktisk och säker lösning

Det finns ett flertal olika sätt att täcka över sin pool, men ett pooltak är alltid den bästa lösningen. Taket minskar vattenavdustningen och hindrar kallt regnvatten från att falla i poolen. På sommaren fungerar glastaket som ett växthus och värmer upp vattentemperaturen mellan 4 och 6 grader. Det skyddar även mot pollen och annan smuts, vilket minskar rengöringsbehovet. Taket går enkelt att öppna upp för bad i sommarvärmen men det går lika bra att simma under det och på så vis vara skyddad från rusk och regn. Taken är tillverkade för att stå emot alla väder och för bästa resultat genomförs ytbehandlingen inte förrän de är böjda. För dig med barn eller djur kan ett pooltak förhindra olyckor och ofrivilliga bad, vilket gör att en installation av staket eller liknande är överflödigt.

Förläng din sommarsäsong

Vill du också ha upp till sex veckors längre badsäsong? Då rekommenderar vi dig att köpa pooltak. Du skyddar din pool från smuts, du minimerar antalet olyckor och du kan njuta av möjligheten till bad året om. Hos Bygghemma.se hittar du ett stort utbud av produkter från välkända varumärken, till bra priser. Behöver du tips eller goda råd hjälper vi dig mer än gärna.