Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-19

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
010-140 01 00

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
010-140 01 00
Mina Sidor

Pooltak | Robusta tak till pool

Filtrera

507kr
150700kr

Visa sänkt pris

(2)

Pooltak

(12)

Kupoltak

(2)

Solskydd

(2)

bestway

(2)

canopia by palram

(1)

exit toys

(2)

metalcraft

(5)

nordenspa

(6)

6,47x3,5

(3)

8,61x4,2

(3)

Sortera

16 Produkter

Du har sett alla 16 produkter

Vanliga frågor om

Hur väljer jag rätt pooltak?
Vad är fördelen med ett pooltak?
Vilket material är bäst för ett pooltak?
Vad borde jag tänka på för att köpa pooltak?
Vilken storlek behöver jag på tak till min pool?

Populära filtreringar

Den svenska sommaren riskerar att bli ganska kort ibland och givetvis vill du nyttja poolen så mycket som möjligt. Väljer du att installera ett pooltak kommer din sommarsäsong förlängas ytterligare ett antal veckor. Om din pool dessutom är uppvärmd har du möjlighet att njuta av sköna bad året om, trots regn och rusk. Ett pooltak minskar dessutom det antal timmar du måste lägga på rengöring och är en bra säkerhetslösning för såväl barnfamiljer som djurägare. I denna kategori hittar du tak av högsta kvalitet, anpassade för pooler av olika storlekar.

Pooltak - praktisk och säker lösning

Det finns ett flertal olika sätt att täcka över din pool, men ett pooltak är alltid den bästa lösningen. Taket minskar vattenavdustningen och hindrar kallt regnvatten från att falla i poolen. På sommaren fungerar glastaket som ett växthus och värmer upp vattentemperaturen hela 4-6 grader. Det skyddar även mot pollen och annan smuts, vilket minskar rengöringsbehovet. Taket går enkelt att öppna upp för bad i sommarvärmen men det går lika bra att simma under det och på så vis vara skyddad från rusk och regn. Pooltaken är tillverkade för att stå emot alla väder och för bästa resultat genomförs ytbehandlingen inte förrän de är böjda. För dig med barn eller husdjur kan ett pooltak förhindra olyckor och ofrivilliga bad, vilket gör att en installation av staket eller liknande är överflödigt.

Förläng din sommarsäsong med rätt pooltak

Vill du också ha upp till sex veckors längre badsäsong? Då är ett pooltak en självklar investering. Du skyddar dessutom din pool från smuts, du minimerar antalet olyckor och du kan njuta av möjligheten till bad året om med en varmare vattentemperatur. Tveka inte att kontakta våra produktrådgivare om du har frågor eller fundering kring våra pooltak.