Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält
Pooltak Metalcraft 4x8m

Pooltak Metalcraft
4x8m

84 988 kr
Välj Färg
Lagervara  - Levereras normalt inom 5-10 vardagar.
Specialtransport -
 
Fraktkostnad 4 390 kr

Sammanfattning

Kraftigt och användarvänligt pooltak för poolstorlek 4x8 m. Pooltaket har en skjutbar teleskop-konstruktion som gör att du enkelt skjuter ihop pooltaket när det är dags för ett dopp. Och lika enkelt skjuter du över taket igen för att skydda poolen när den inte används.
Varumärke

Beskrivning

Kraftigt och användarvänligt pooltak för poolstorlek 4x8 m. Pooltaket har en skjutbar teleskop-konstruktion som gör att du enkelt skjuter ihop pooltaket när det är dags för ett dopp. Och lika enkelt skjuter du över taket igen för att skydda poolen när den inte används.
Ett pooltak - en fördel för både ekonomi och säkerhet
Att investera i ett bra och lättanvänt pooltak till din utomhuspool har mängder med fördelar. Taket håller poolen ren från skräp, insekter och pollen och besparar dig därmed onödigt städ- och rengöringsarbete. Taket förlänger också badsäsongen eftersom det isolerar och håller temperaturen på vattnet jämnare även under kallare tider, detta är också en effektiv energibesparing vad gäller uppvärmningskostnaden och även vad gäller inköp av diverse kemikalier för rengöring. Dessutom så kan man också bada under pooltaket med taket stängt under regniga eller kalla dagar. Man kan då ta sig in under pooltaket via en skjutdörr som finns placerad på takets långsida.
Ett pooltak blir också en trygghet för dig med barn och husdjur. En pool som är täckt med ett hårt pooltak, till skillnad från en poolduk som bara sjunker undan, gör att det fungerar som en säkerhet mot att t.ex. barnen trillar i poolen när olyckan är framme.

Förstärkt konstruktion med hög materialkvalitet
Alla pooltak från Metalcraft är tillverkade i 8 mm kanalplast i polykarbonat. Kanalplast är ihålig och skapar därmed en isolerande effekt som minskar uppvärmningskostnaden, jämfört mot solid polykarbonat som ibland används i pooltak. Kanalplast i polykarbonat är samma material som ofta används i växthus.

Ramen är tillverkad av aluminium med en godstjocklek på 2-3 mm. Många till utseendet liknande pooltak på marknaden använder 1,5-2 mm profiler i hela konstruktionen, men Metalcraft´s pooltak är förstärkta till 3 mm profiler i de mest bärande delarna, och 2 mm i övriga. Med 50% tjockare profiler erhålls en betydligt mer hållbar och robust konstruktion. Ta alltid reda på materialkonstruktionen före köp av pooltak, då materialens godstjocklek har avgörande inverkan på produktkvaliteten, vid denna typ av produkt. Var extra observant om godstjockleken inte framgår i produktbeskrivningen.

Extra långa skenor ingår - skjut bort hela taket
Skenorna i detta pooltak för 4x8 m pool är hela 10,5 m långa. Detta gör att du kan skjuta hela pooltaket utanför poolen. Vi tycker att detta är en självklarhet, men de flesta pooltak som säljs i Sverige för 8x4 m pool har bara skenor som är ca 8,5 m långa. För att kunna skjuta bort hela taket måste du isåfall köpa till dyra tilläggsskenor, alternativt acceptera att en viss del av poolen alltid är täckt av tak. Något som man som konsument lätt förbiser och upptäcker först efter köp.

Specifikationer
- Skjutbart pooltak för pool 4x8 m med teleskop-konstruktion
- Fönster i 8 mm kanalplast polykarbonat
- Förstärkta aluminiumprofiler - upp till 3 mm godstjocklek
- Extra långa skenor 10,5 m ingår (värde ca 3500 kr) - skjut bort hela taket!

Egenskaper

VarumärkeMetalcraft
Art.Nr.142-2-6M
MaterialAluminium/kanalplast i polykarbonat
TypPooltak
Diameter11807 mm
Höjd1170 mm
Längd10620 mm
Vikt404 kg
Bredd5160 mm
FärgSilver, Svart