Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-22

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
020 - 25 00 25

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
020 - 25 00 25
Mina Sidor

Soluppvärmd utedusch

Filtrera

1458kr
9995kr

demerx

(10)

landskap

(1)

mountfield

(4)

outtech

(3)

planet pool

(2)

swim & fun

(5)

Utomhusdusch

(18)

Soldusch

(4)

Utedusch

(3)

Endast snabbleverans

(13)

Sortera

25 Produkter

Du har sett alla 25 produkter

Vanliga frågor om

Hur fungerar en soluppvärmd utomhusdusch?
Får jag bara ut varmvatten från en soldusch?
Kan utomhusduschen stå utomhus under vintern?
Hur länge räcker varmvattnet i en soluppvärmd utomhusdusch?

En soluppvärmd utedusch i villaträdgården eller sommarstugan kan vara guld värt. Du kan skölja av dig i duschen när du kommer från stranden, efter morgonjoggen eller kanske innan du hoppar i poolen! Tänk att slippa gå in bara för att duscha, och att istället kunna skölja av dig utomhus under bar himmel och sol.

Soldusch - Njut av en utedusch med varmvatten

I en soluppvärmd utedusch värms vattnet upp med hjälp av solens strålar, vilket är bra både för miljön och ekonomin. Det finns flera volymer på vattenbehållare att välja mellan, så avgör vilken som passar er bäst beroende på hur många ni är i familjen. Tänk på att placera duschen i solen så att vattnet värms upp ordentligt. Duscharna är även lätta att förvara under vinterhalvåret.

Soluppvärmd utedusch - praktiskt och bekvämt

En soluppvärmd utedusch gör att du slipper gå in för att duscha, vilket gör att du kan få ut ännu mer av sommarens varma dagar. Du undviker även att dra in sand efter en dag på stranden. Flera av våra modeller har också en fotdusch i knähöjd som gör att du ännu smidigare kan sköja av dina och barnens fötter efter en aktiv dag på stranden eller i trädgården. Skulle du störas av insyn från exempelvis grannar kan du enkelt sätta upp skärmar eller plantera täckande buskar. Har du frågor eller funderingar kring vårt sortiment eller mer generellt kring solduschar är du varmt välkommen att kontakta vår kundservice för rådgivning.