Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Vatette

Vatette | Rör & rördelar du kan lita på

Det är Villeroy & Boch Gustavsberg AB som skapar Vatette produkter. Det är ett svenskt företag med en stolt historia. Deras företag startade sin verksamhet redan 1920. Idag är Vatette Skandinaviens ledande producenter av badrumsprodukter tack vare produkter som alltid är av hög kvalitet. Vatette arbetar alltid för en hållbar miljö och de arbetar för att skapa produkter för minimal miljöpåverkan. Vatette har gjort detta genom att bland annat skapa vattenbesparande toaletter och energieffektiva blandare.

Filtrera

15kr
2999kr
15
15
2999
2999

Rör & rördelar

(54)

Klämringskoppling

(42)

Täckbricka

(9)

Rörkopplingar

(1)

Blandarfäste

(1)

Övriga kopplingsdetaljer

(1)

Ventiler

(15)

Kulventil

(13)

Vattenpostventil

(2)

PEM-system

(11)

PEM-koppling

(11)

Blandare & vattenkran

(1)

Duscharmatur

(1)

PE

(11)

Plast

(2)

Stål

(1)

Tappventiler

(2)

Vatette installationsprodukter

(10)

Vatette klämringskoppling

(30)

Väggenomföringsystem

(11)

Endast snabbleverans

(71)

Sortera

80 Produkter

Du har sett 36 av 80 produkter
1 av 3

Vanliga frågor om

Vad är Vatette?
Vilka fördelar har System Vatettes installationsteknik?
Vad ingår i System Vatette?

Kan jag installera Vatette produkter själv?

Produkterna Vatette skapar är för badrummet, så det är produkter du kan hantera själv. Om det är el eller gas är detta något som måste hanteras av någon professionell. Om du har kunskapen kring toaletter, rör och ledningar är det alltså något du kan göra själv. Däremot är det inte rekommenderat att försöka hantera det själv om du aldrig har gjort det innan. Det är enkelt att ta i sönder rör av misstag, och därmed riskera vattenskador i ditt badrum - vilket är en stor kostnad att reparera.

Klämringskoppling till ett bra pris

Vi säljer ett stort utbud av klämringskopplingar från Vatette. En klämringskoppling används för att sammanfoga två rör tillsammans, vilket är något som krävs för många system som finns i ditt badrum. Vatette är en leverantör som är känd för att skapa produkter av hög kvalitet. Några andra produkter som Vatette erbjuder är täckbrickor, rörkopplingar och blandarfäste. Vi på Bygghemma säljer ett stort utbud av produkter från Vatette till ett bra pris. Beställ enkelt dessa online för en snabb och enkel leverans.