Ring oss på 020-25 00 25
 • Leverans & reklamation, vardagar 09.00 - 17.00
 • Produktrådgivning, alla dagar 08.00 - 22.00
Våra butikerNu på fem platser i Sverige!
Jämför (0)
  0
  0 kr

  Genom att fortsätta använda sajten utan att ändra dina browserinställningar godkänner du att vi använder cookies. Läs mer här.

  När du använder sajten och våra tjänster kommer vi även att behandla dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

  Anläggningsmaskiner

  Om du utför underhåll, bygger nytt eller renoverar hus och sommarstuga är anläggningsmaskiner en bra investering. Vi har allt från cementblandare till andra bruk- och färgblandare för både små och stora behov. Hos oss hittar du maskiner till byggprojekt, vägunderhåll och annan markanläggning.

   Anläggningsmaskiner

   Få stöd och inspiration från våra guider

   (Se alla guider)

   Vanliga frågor

   Bland tigersågar och skruvdragare - att välja elverktyg

   Läs guiden

   Anläggningsmaskiner

   Välj rätt anläggningsmaskin

   I vårt sortiment finner du flera olika modeller av anläggningsmaskiner. Välj en maskin som passar dina behov allra bäst. Om du ofta arbetar med olika material finner du bruksmaskiner med multifunktion, som kan blanda både cement, plaster och färg. Du kan även välja en modell med justerbart varvtal som kan anpassas till ditt aktuella användningsområde. Tänk på att alltid läsa säkerhetsmanualen innan användning.

   Om du regelbundet lånar verktyg och anläggningsmaskiner av grannen kan det vara en bra idé att införskaffa egna. Då har du alltid tillgång till dina maskiner och kan använda dem när andan faller på. Vårt vänliga kundserviceteam besvarar gärna eventuella frågor. Välkommen att utforska vårt stora och prisvärda utbud online!