Anläggningsmaskiner

Om du utför underhåll, bygger nytt eller renoverar hus och sommarstuga är anläggningsmaskiner en bra investering. Vi har allt från cementblandare till andra bruk- och färgblandare för både små och stora behov. Hos oss hittar du maskiner till byggprojekt, vägunderhåll och annan markanläggning.

  Anläggningsmaskiner

  Få stöd och inspiration från våra guider

  (Se alla guider)
  Bland tigersågar och skruvdragare - att välja elverktyg

  Vanliga frågor

  Bland tigersågar och skruvdragare - att välja elverktyg

  Läs guiden

  Anläggningsmaskiner

  Välj rätt anläggningsmaskin

  I vårt sortiment finner du flera olika modeller av anläggningsmaskiner. Välj en maskin som passar dina behov allra bäst. Om du ofta arbetar med olika material finner du bruksmaskiner med multifunktion, som kan blanda både cement, plaster och färg. Du kan även välja en modell med justerbart varvtal som kan anpassas till ditt aktuella användningsområde. Tänk på att alltid läsa säkerhetsmanualen innan användning.

  Om du regelbundet lånar verktyg och anläggningsmaskiner av grannen kan det vara en bra idé att införskaffa egna. Då har du alltid tillgång till dina maskiner och kan använda dem när andan faller på. Vårt vänliga kundserviceteam besvarar gärna eventuella frågor. Välkommen att utforska vårt stora och prisvärda utbud online!