Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Cementblandare & betongblandare

Cementblandare & betongblandare

Filtrera

45kr
8009kr
45
45
8009
8009

dewalt

(2)

einhell

(3)

etc

(1)

hikoki power tools

(2)

makita

(3)

malmbergs

(1)

probuilder

(1)

Endast snabbleverans

(4)

Sortera

13 Produkter

Vanliga frågor om

Skillnaden på betongblandare & cementblandare?
Vad är viktigt att tänka på med cementblandare?
Kan jag ha olika typer av bruk i betongblandare?
Du har sett alla 13 produkter

Man kan blanda betong för hand i stora tråg men det är ett synnerligen tungt och tidskrävande arbete och om man hanterar större mängder lönar det sig snabbt att investera i en cementblandare. Köper du din betongblandare online i vår butik får du ett mycket konkurrenskraftigt pris. Vi kan erbjuda omrörare och blandare i flera olika prisklasser. Man kan säga att du får den effekt och bekvämlighet som du betalar för och vad man ska satsa på för modell brukar vara en fråga om hur ofta man räknar med att använda sin betongblandare och hur mycket betong som ska blandas.

Hur du blandar påverkar kvalitén

Betong består ofta bara av bindemedel (cement), vatten och sand eller ballast. Hur väl dessa ingredienser blandas har avgörande betydelse för hur bra betongen blir. Att det dessutom kan vara fråga om ett tungt, smutsigt och tråkigt arbetet gör det ännu viktigare med bra hjälpmedel. Det är inte kul att få betong på sig och risken för det minskar givetvis om du använder en för ändamålet avsedd blandare. Många satsar på att hyra betongblandare i samband med ett lite större projekt men cement och betong är så vanligt förekommande att man, oftare än man kanske tror, kan ha nytta av en blandare eller omrörare. Har du utrustningen hemma kan du även arbeta mer på ingivelse och gjuta föremål i betong. Sådant brukar sällan bli av om man måste hyra blandare eller stå där och göra arbetet för hand.

Bra hjälpmedel lönar sig

Hos oss kan du hitta en billig betongblandare som innebär att du sparar dyra arbetstimmar och att du är fri att när som helst genomföra roliga projekt med cement och betong. I längden är det mycket mer ekonomiskt än att hyra blandare. Eftersom vi har några olika modeller att välja mellan rekommenderar vi att du tar kontakt med vår kundservice om du känner dig det minsta osäker inför ditt köp.