Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-19

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
010-140 01 00

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
010-140 01 00
Mina Sidor

Slagborrmaskin | Borra hårda material med slagborr

Filtrera

359kr
7845kr

Visa sänkt pris

(2)

Visa kampanj

(1)

Batteri

(55)

El

(14)

0.9kg
4.8kg

Slagborrmaskin

(36)

Slagborr

(11)

Slagskruvdragare

(11)

Borrskruvdragare

(7)

Slagborr/Skruvdragare

(3)

Borrhammare

(1)

aeg powertools

(8)

bosch power tools

(19)

dewalt

(5)

einhell

(13)

hikoki power tools

(19)

makita

(5)

Sortera

69 Produkter

Slagborrmaskin Dewalt DCD999T1 18V med Batteri och Laddare

Slagborrmaskin Dewalt DCD999T1 18V med Batteri och Laddare

6 388 kr

Se priset!

Leveranstid 2-3 veckor

Du har sett 36 av 69 produkter
1 av 2

Vanliga frågor om

Vad kan jag använda en slagborrmaskin till?
Vad ska tänkas på när slagborrmaskin används?
Hur väljer jag rätt slagborrmaskin?
Hur skiljer sig en slagborr från en vanlig borr?

Det är inte alltid lätt att veta om man t.ex. ska välja slagborrmaskin eller metallborrmaskin när man ska borra. När andra borrar endast roterar kombinerar slagborren denna funktion med en stötande rörelse, även kallat slag. Denna hamrande rörelse gör att slagborren är optimal att använda när du ska borra i tegel, betong eller sten samt i andra mellanhårda material. Denna funktion går dock att slå av då borren endast ska användas vid borrning av t.ex. trä som är ett mjukt material. De slagborrmaskiner som finns på marknaden idag har ofta större användningsområden än bara borrning. Med passande tillbehör kan man också använda borren till att polera och slipa - eller varför inte som skruvdragare?

Fördelar med en slagborrmaskin

Det finns många anledningar till varför en slagborrmaskin borde finnas i varje verktygsskåp! Det krävs t.ex. inte mycket muskelstyrka för att hantera en slagborr, utan här är det maskinen som står för arbetet. Detta innebär att du inte behöver slita för att uppnå ett gott resultat, utan istället kan lägga fokus på slagborrmaskinens placering samt vinkel. Förutom denna klara fördel gör huvudbrytaren på en slagborrmaskin att borrningen går som en dans! Den fungerar nämligen precis som en gaspedal, det vill säga ju mer du håller in den, desto snabbare rotation får du på borren. Vill man använda slagborrmaskinens kapacitet fullt ut finns ett stort utbud av olika tillbehör på marknaden. Dessa riktar sig mot andra användningsområden än just borrning, vilket gör att du med hjälp av några tillsatser får flera maskiner i en och samma apparat.

Slagborr - ett viktigt verktyg i hemmet

Det kan vara knepigt att veta var man ska vända sig när man ska köpa slagborr. Hos bygghemma.se kan du hitta ett stort utbud av slagborrmaskiner och tillbehör till låga priser! Vid eventuella frågor och funderingar gällande allt från montering och borrning till användning och skötsel kan du vända dig till vår kompetenta kundservice. Bygghemma hjälper dig till en bra byggupplevelse!