Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Slagborrmaskin | Borra hårda material med slagborr

Filtrera

429kr
11441kr

Visa utvalda artiklar

(20)

Visa enbart nyheter

(6)

Batteri

(66)

El

(17)

aeg powertools

(10)

bosch power tools

(18)

dewalt

(7)

einhell

(13)

hikoki power tools

(27)

makita

(8)

Slagborrmaskin

(47)

Slagskruvdragare

(16)

Borrskruvdragare

(7)

Slagborr

(9)

Slagborr/Skruvdragare

(3)

Borrhammare

(1)

0.84kg
4.7kg

Sortera

83 Produkter

Slagborrmaskin Makita LXT DHP482RTJ 18V med Batteri

Leveranstid 2-3 veckor

Du har sett 36 av 83 produkter
1 av 3

Vanliga frågor om

Vad kan jag använda en slagborrmaskin till?
Vad ska tänkas på när slagborrmaskin används?
Hur väljer jag rätt slagborrmaskin?

Det är inte alltid lätt att veta om man t.ex. ska välja slagborrmaskin eller metallborrmaskin när man ska borra. När andra borrar endast roterar kombinerar slagborren denna funktion med en stötande rörelse, även kallat slag. Denna hamrande rörelse gör att slagborren är optimal att använda när du ska borra i tegel, betong eller sten samt i andra mellanhårda material. Denna funktion går dock att slå av då borren endast ska användas vid borrning av t.ex. trä som är ett mjukt material. De slagborrmaskiner som finns på marknaden idag har ofta större användningsområden än bara borrning. Med passande tillbehör kan man också använda borren till att polera och slipa - eller varför inte som skruvdragare?

Fördelar med en slagborrmaskin

Det finns många anledningar till varför en slagborrmaskin borde finnas i varje verktygsskåp! Det krävs t.ex. inte mycket muskelstyrka för att hantera en slagborr, utan här är det maskinen som står för arbetet. Detta innebär att du inte behöver slita för att uppnå ett gott resultat, utan istället kan lägga fokus på slagborrmaskinens placering samt vinkel. Förutom denna klara fördel gör huvudbrytaren på en slagborrmaskin att borrningen går som en dans! Den fungerar nämligen precis som en gaspedal, det vill säga ju mer du håller in den, desto snabbare rotation får du på borren. Vill man använda slagborrmaskinens kapacitet fullt ut finns ett stort utbud av olika tillbehör på marknaden. Dessa riktar sig mot andra användningsområden än just borrning, vilket gör att du med hjälp av några tillsatser får flera maskiner i en och samma apparat.

Slagborr - ett viktigt verktyg i hemmet

Det kan vara knepigt att veta var man ska vända sig när man ska köpa slagborr. Hos bygghemma.se kan du hitta ett stort utbud av slagborrmaskiner och tillbehör till låga priser! Vid eventuella frågor och funderingar gällande allt från montering och borrning till användning och skötsel kan du vända dig till vår kompetenta kundservice. Bygghemma hjälper dig till en bra byggupplevelse!