Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Elfräs

Handöverfräs | Snygga kanter med överhandsfräs

Filtrera

733kr
7244kr
733
733
7244
7244

Visa utvalda artiklar

(18)

El

(10)

Batteri

(7)

bosch power tools

(3)

cmt orange tools

(3)

dewalt

(3)

einhell

(2)

hikoki power tools

(7)

makita

(2)

Handöverfräs

(17)

Kantfräs

(2)

Enhandsfräs

(1)

18

(5)

36

(2)

230

(6)

Sortera

20 Produkter

Du har sett alla 20 produkter

Vanliga frågor om

När behövs en handöverfräs?
Är det svårt att lära sig handöverfräs?
Vilken modell av överhandsfräs är bäst?

Om du har ett stort intresse av snickeri och vill bredda din kunskap ytterligare är en handöverfräs ett ovärderligt verktyg. Denna behövs för att ge dina projekt ett professionellt utseende och garanterar jämna spår och snygga kanter. Vad gör en handöverfräs undrar du? En handöverfräs använder du till exempel när du önskar runda hörnen på din nya bänkskiva. Den kan även användas för att göra snygga profiler på dina nybyggda fotoramar, för att binda ihop två olika träbitar med ett snyggt laxstjärtsförband, för att göra vackra fogar och mycket annat. Med detta verktyg blir jobb som kräver hög precision snabbt avklarade, alltid med ett resultat som motsvarar dina förväntningar.

Hanöverfräs för ett flertal användningsområden

Hos oss på bygghemma.se finner du den handöverfräs du behöver för ditt kommande projekt. Våra verktyg kommer alla från välkända leverantörer och håller högsta kvalitet. Ett flertal av våra maskiner är försedda med ergonomiska handtag, en egenskap som gör maskinen bekväm att använda under längre perioder. Flera modeller har även inbyggd dammutsug samt överlastningsskydd. Vi har även maskiner som är utrustade med LED-belysning, en funktion som underlättar arbeten i dunkel belysning avsevärt. Maskinerna levereras med en tillhörande låda vilken ger ett extra skydd den tid de inte används. Du bör ha i åtanke att olika projekt kräver olika sorters frässtål. Frässtål medföljer enstaka modeller men samlingen bör kompletteras för framtida användning. En handöverfräs är ett måste för detaljerade arbeten och gör det möjligt för hobbysnickaren att, efter en tids användning, konkurrera med proffsen.

Stort utbud av överhandsfräs

När det är dags att köpa handöverfräs kan du vända dig till oss på bygghemma.se. Behöver du hjälp med att välja maskin kommer vi mer än gärna med tips och goda råd. Med en riktigt bra handöverfräs har du möjlighet att tillverka såväl skyltar som skärbrädor och köksluckor. Om du behöver nya frässtål för ett specifikt projekt kan vi även hjälpa dig med detta.