Filtrera

81 kr

8 874 kr

81
81
8874
8874

Visa endast kampanjartiklar

(2)

El

(25)

Batteri

(4)

bosch power tools

(5)

dewalt

(6)

dremel

(30)

einhell

(4)

etc

(1)

hikoki power tools

(3)

irwin

(3)

makita

(11)

metabo

(2)

wolf garten

(1)

Frässtift

(26)

Handöverfräs

(14)

Fogfrässats

(1)

Kantfräs

(2)

Lamellfräs

(5)

Överhandsfrässats

(1)

Spårfräs

(4)

Handöverfrässats

(1)

Fogfräs

(2)

Multifräs

(1)

Spiralskär

(2)

Lackfräs

(1)

Fräs

(1)

Frässet

(1)

Betongspårfräs

(1)

Frässats

(2)

Enhandsfräs

(1)

12

(1)

18

(3)

230

(18)

Sortera

66 Produkter

Multifräs Makita RT0700CJ

Multifräs Makita RT0700CJ

1 895 kr2 438:-

22%

Du har sett 36 av 66 produkter
1 av 2

Önskar du utföra dina snickeriarbeten lika snabbt och effektivt som proffsen, då behöver du en kvalitativ fräs i din verktygsarsenal. Med detta verktyg kan du sedan skära ut jämna spår, runda av kanter på bänkskivor och skapa perfekta fogar. Letar du efter en billig fräs hittar du den garanterat hos oss på bygghemma.se. Här finner du ett flertal olika modeller, alla från välkända leverantörer och till bra priser. Med en fräs blir inget arbete för svårt, med detta verktyg kan du till och med skära ut detaljerade skyltar med familjens namn samt tillverka egna tak-, och golvlister med snygga profiler.

En fräs för varje tillfälle

Beroende på vilket projekt du skall genomföra kan du komma att behöva olika sorters maskiner. Med en handöverfräs har du bland annat möjlighet att utföra snygga håltagningar och skapa unika profiler på dina nybyggda köksluckor. Med en lamellfräs kan du skapa osynliga fogar och på så vis bygga ihop två skivor med ett professionellt resultat. Tillverkar du bordskivor och bänkskivor har du istället stor användning av en kantfräs ett verktyg som snabbt och lätt hjälper dig att avsluta skivan och snygga till kanterna. Hos bygghemma.se hittar du även spårfräs, multispårfräs samt frästillbehör, allt som du kan behöva för att kunna ta dig an dina projekt som ett proffs. Maskinerna levereras med tillhörande förvaringslådor och bör förvaras i dessa när de inte används. Vi rekommenderar att man investerar i ett extra batteri till de batteridrivna modellerna för att aldrig behöver göra avbrott i arbetet.

Högkvalitativa produkter till bra priser

Om du söker efter en fräs online hittar du garanterat den rätta modellen hos bygghemma.se. Vi har ett stort utbud av verktyg och maskiner, alla från populära och välkända varumärken, till konkurrenskraftiga priser. För att du skall känna dig trygg med din investering svarar vi på alla dina frågor, samtidigt som vi gärna hjälper till med tips och goda råd.