Elfräs

Pris
449
449
2 548
2 548
Driftkälla
Varumärke
Typ
Spänning (V)
Användningsområde
Leveranstid

Kantfräs

Behöver du fasfräsa lister? En kantfräs är mycket användbar när det är dags att runda eller fasa av kanter. Tillverkarna erbjuder olika funktioner som praktisk fräsdjupsinställning med vred samt möjligheter att seriefräsa. Här hittar du fräsverktyg som är användbara vid många olika typer av projekt i hemmet.

Läs mer...
Visar 3 av 3 produkter
Sida 1 / 1
Levereras inom 3-5 vardagar
Gå till produkt
Multifräs Makita RT0700CX5J
24%
makita-logo.jpg
2 548 kr
3 369 kr
Levereras inom 5-10 vardagar
Gå till produkt
Levereras inom 5-10 vardagar
Gå till produkt
Sida 1 / 1

Kantfräsen ger precision och snabbhet

En kantfräs är ett verktyg som arbetar snabbt. Fräsdjupsinställning med precision ger dig ett mycket tillfredsställande resultat. Funktioner som möjliggör snabba verktygsbyten ger dig flow i arbetsgången. Här hittar du kompakta och ergonomiska fräsar. Du kommer snabbt märka att den här typen av verktyg är till nytta vid många av dina hemmafix-projekt. Vi satsar på kvalitetsprodukter från ledande tillverkare, verktyg som du kan ha stor nytta av år efter år.

Vill du runda och fasa av kanter som ett proffs? Kvalitetsverktyg gör arbetet mycket roligare och enklare. Att snabbt kunna gå från ett moment till ett annat genom att enkelt ställa in fräsdjup eller byta tillbehör är ovärderligt när du vill arbeta effektivt. Utforska vårt utbud och hitta en kantfräs till ditt nästa renoveringsprojekt!