Tigersåg

Filtrera

629 kr

7 292 kr

629
629
7292
7292

Visa endast kampanjartiklar

(4)

Batteri

(25)

El

(17)

Nätdrift

(1)

al-ko

(1)

black+decker

(2)

bosch power tools

(10)

dewalt

(5)

einhell

(3)

hikoki power tools

(6)

hitachi power tools

(1)

makita

(7)

metabo

(2)

milwaukee

(7)

Tigersåg

(43)

Grensåg

(1)

12

(3)

18

(18)

20

(1)

36

(3)

54

(2)

230

(9)

Sortera

44 Produkter

Tigersåg Makita JR3050T

Tigersåg Makita JR3050T

1 602 kr2 119:-

24%

Du har sett 36 av 44 produkter
1 av 2

En tigersåg är bra att ha till hands vid många byggprojekt då den kan underlätta ditt arbete enormt. Denna såg klarar även av den tuffaste sågning, perfekt om du tänkt såga i trä, plast eller metall. Tigersågen är speciellt bra för dig som håller på att bygga om eller renovera där hemma, då sågen kan användas till rivningsarbeten. När du är ute efter en billig tigersåg kan du kolla in vårt sortiment på bygghemma.se där vi erbjuder en mängd olika märken, alla prisvärda och av god kvalité. För den byggintresserade är en tigersåg ett verktyg som definitivt kommer komma till användning.

När du kan använda en tigersåg

Tigersågen har en stark motor som ger sågen den där extra kraften som behövs inom många områden, som när du behöver riva väggar, dra ut rör eller ta ut fönster och dörrar. Tigersågens namn kommer från att dess tänder är vassa och kraftfulla precis som tigerns, och detta gör att sågen effektivt kan såga igenom tjocka material. Det som utmärker tigersågen från sticksågen som är dess nära släkting inom verktyg är att den har en kraftigare motor samt ett något längre sågblad. Dessutom kommer sågbladet ut där framme istället för underifrån. Detta gör tigersågen smidigare att använda vid arbeten som kräver att man måste hålla uppe sågen. Vikten är ungefär samma som en borrmaskin så man måste ha koll på att man orkar hålla uppe den under hela arbetet för att undvika skador. Men låt inte detta avskräcka dig, tigersågen kommer vara ett smart köp som underlättar ditt arbete.

Dags att köpa tigersåg?

Om du är på jakt efter att köpa tigersåg erbjuder Bygghemma ett stort och brett sortiment, till förmånliga priser som gör både dig och plånboken nöjd. Vid frågor om vilken sorts tigersåg som passar dig och dina behov bäst är det bara att kontakta kundservice som kommer göra sitt bästa för att ge dig så bra svar som möjligt på alla frågor du kan tänkas ha.