Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Polermaskin

Polermaskin | För ett glänsande resultat

Filtrera

68kr
10659kr
68
68
10659
10659

Visa endast kampanjartiklar

(2)

El

(34)

Batteri

(7)

Batteri/El

(1)

arcticlean

(4)

car gods

(4)

dewalt

(1)

einhell

(6)

glossbuddy

(1)

makita

(2)

mirka

(3)

proxxon

(7)

rupes

(28)

shinemate

(2)

sumake

(1)

turtle wax

(1)

Polermaskin

(46)

Poler och slipmaskin

(1)

Tillbehör

(1)

Bilvårdspaket

(5)

Vinkelpolermaskin

(3)

Cylinderslip

(1)

Slip och Polermaskin

(1)

10,8

(3)

12,0

(1)

18,0

(5)

220,0

(1)

230,0

(37)

Sortera

60 Produkter

Polermaskin Makita 9237CB

Polermaskin Makita 9237CB

2 892 kr

Se priset!

Du har sett 36 av 60 produkter
1 av 2

Vanliga frågor om

Vad kan jag använda en polermaskin till?
Hur ska jag tänka när jag använder polermaskin?
Finns det olika polermaskiner?

Hur använder man en polermaskin? Användningsområdena för den här typen av verktyg är många. De är ett ovärderligt hjälpmedel när du vill återställa en metallyta. Med en polermaskin blir bilen, vitvarorna eller båten skinande blank. Välj en modell som passar ditt ändamål. Maskinerna skiljer sig åt i sättet de skapar en polerande rörelse. De har även olika styrka på motorerna och olika inställningsmöjligheter. Det är vanligt att använda polish eller vax tillsammans med polermaskinen. Här kan du utforska vårt utbud av polermaskiner till riktigt bra priser. Alla modeller som du hittar i den här kategorin kommer från välkända tillverkare som tar stor hänsyn till ergonomi.

Olika typer av polermaskiner

Polermaskiner kan delas in i tre olika kategorier. En enkeloscillerande polermaskin har ett huvud. En dubbeloscillierande maskin har två huvuden. Gemensamt för de här två kategorierna är maskinernas rörelsemönster, de rör sig i ett varierande omlopp. Fördelarna är att de är enkla att använda även över större ytor, dessutom skapar de inte hologram. Den tredje typen av maskin är en roterande polermaskin. En sådan rör sig i ett konstant omlopp och har fördelen att den är vibrationsfri. Det är vanligt att man polerar med flera olika maskiner. Ofta börjar man då med att avverka repor med en roterande polermaskin. Sedan använder man en dubbeloscilliernade maskin till finputsningen. När du köper en polermaskin medföljer ofta olika typer av hättor. Bomullshättor gör det enkelt att applicera polish eller vax. En polerhätta i ull är utmärkt vid högpolering och efterbehandling.

En bra polermaskin gör jobbet enklare

Är det dags att fräscha upp bilen eller båten? Då behöver du en polermaskin som ger en riktigt bra finish. Hos oss på bygghemma.se hittar du användbara verktyg som är lättanvända och ergonomiska. Kvalitativa produkter som gör jobbet mycket roligare. Botanisera i vårt utbud från omtyckta tillverkare och hitta din nya polermaskin online. Om du undrar över något så står vår kundtjänst till ditt förfogande!