Gipsskruvdragare & skruvautomat

Filtrera

1190kr
5204kr
1190
1190
5204
5204

Visa endast kampanjartiklar

(1)

Batteri

(9)

El

(5)

dewalt

(1)

hikoki power tools

(3)

makita

(10)

Skruvautomat

(11)

Gipsskruvdragare

(3)

18

(9)

230

(4)

Sortera

14 Produkter

Vanliga frågor

När behöver jag en gipsskruvdragare & skruvautomat?
Vilken driftkälla har gipsskruvdragare & skruvautomat?
Hur högt varvtal har skruvautomaten?
Hur ergonomiska är skruvdragarna?
Du har sett alla 14 produkter

En skruvautomat är en variant av en skruvdragare med skillnaden att skruven som sitter på ett band matas fram automatiskt. De är lämpliga för skruvdragning i trä, metall och plast. I vårt sortiment finns det både med uppladdningsbart batteri eller sladdansluten.

Arbeta snabbt och smidigt

Vid större arbeten är en skruvautomat det optimala verktyget. Den kan användas vid skruvning i de flesta material och har specifik skruv beroende på materialet. Du byter lätt ut skruvbanden och har sedan ett stort antal skruvar att arbeta med. För att få en lång livslängd på din automat ska du byta ut kolborstarna med jämna mellanrum vilket görs enkelt.

Om du skall renovera en större fastighet, bygga nya väggar och fästa många gipsskivor, då kan en gipsskruvdragare vara att rekommendera. Verktyget underlättar monteringen av skivorna och minimerar din totala arbetsbörda.

Rätt verktyg för jobbet

Att använda rätt verktyg för det jobb du utför kommer underlätta arbetet avsevärt. En gipsskruvdragare kan skruva i skruvar på löpande band och förkortar därmed din arbetstid. Skruvarna sitter fast på ett långt plastband och kan inte trilla av eller sätta sig snett. Du har dessutom möjlighet att ställa in hur djupt du vill att skruven skall skruvas in.

Med en gipsskruvdragare i verktygslådan går arbetet snabbare att genomföra. Eftersom redskapet låter dig sätta skruvarna med stor precision kommer slutresultatet vara över all förväntan. Ett flertal modeller är dessutom ergonomiskt utformade, vilket gör att du kan använda dem flera timmar i sträck utan att dina händer eller underarmar tröttnar och domnar av.