Filtrera

17 kr

9 339 kr

17
17
9339
9339

Visa endast kampanjartiklar

(13)

Batteri

(173)

El

(9)

andersson

(6)

bahco

(3)

biohort

(1)

black+decker

(8)

bosch power tools

(89)

dewalt

(22)

dremel

(3)

einhell

(4)

etc

(3)

felo

(1)

hikoki power tools

(17)

irwin

(18)

jij-plast

(4)

lenox

(1)

makita

(52)

malmbergs

(4)

metabo

(4)

milwaukee

(8)

profit

(20)

teng tools

(31)

västsvensk byggskruv ab

(9)

wera

(2)

Borrskruvdragare

(85)

Skruvdragare

(59)

Hålsåg

(12)

Borr/Bitsats

(7)

Borrsats

(14)

Skruvautomat

(11)

Magnethylsa

(1)

Bitssats

(11)

Borr

(11)

Bits

(5)

Bitshållare

(6)

Slagskruvdragare

(13)

Dosfräs

(6)

Chuck

(3)

Träborr

(2)

Slagborr/Skruvdragare

(5)

Bitsats

(3)

Hammarborr

(1)

Hålsågshållare

(2)

Hylsbitssats

(4)

Gipsskruvdragare

(4)

Centrumborr

(3)

Slagnyckel

(3)

Hålsökare

(4)

Hylssats

(11)

Förlängare

(2)

Borrspetssats

(1)

Skruvhållarsats

(1)

Vinkelskruvdragare

(2)

Perforhylsa

(1)

Specialhylssats

(1)

Dimantborr

(2)

Murborr

(3)

Bitshylssats

(1)

Centrumborrsats

(1)

Träborrsats

(1)

Insexhylssats

(2)

Mutterdragare

(1)

Reservskär

(2)

Styrpinne

(1)

Kärnborr

(2)

PRO

(146)

DIY

(38)

Borra & Skruva

(13)

Såga & Kapa

(1)

Sortera

310 Produkter

Du har sett 36 av 310 produkter
1 av 9

Med en skruvdragare kan du spara mycket tid vid montering av till exempel byggskivor och ofta även dra ut skruvar som annars ha varit omöjliga att avlägsna. Är man det minsta intresserad av att fixa i hemmet är detta en bra investering.

Skruvdragare för olika typer av jobb

Skruvdragare är eldrivna och ofta sladdlösa med ett batteri som du enkelt laddar upp. Att köpa skruvdragare på nätet innebär att du får ett bra urval och att priserna är lägre än i fysiska butiker. Det du ska fundera över när väljer modell är hur hög effekt du behöver eftersom det är en faktor som i hög grad påverkar priset. Vissa material kräver mer effekt än andra. Om du bara kommer att använda detta verktyg för arbete med gipsskivor behöver du inte lika mycket kraft som om du borrar i till exempel hårt trä. Läser du om våra olika modeller kommer du även att märka att de har lite olika funktioner. Vissa modeller passar dig som behöver kunna arbeta snabbt med en modell utvecklad för proffs men för andra är det nästan bättre med en enklare variant där man snabbt lär sig alla funktioner.

Alla kan använda skruvdragare

Att använda skruvdragare är inga konstigheter. Även du som köper din skruvdragare online kan räkna med att kunna använda den så fort du laddat batteriet. Att dra i skruvarna är ofta den enklaste delen av ett konstruktionsprojekt. Det gäller bara att hålla reda på var det material finns som man försänker skruvarna i. Fäster man skivor för att göra en ny vägg finns träreglar bakom skivan som man inte får missa. Har man tappat bort dem behöver man ofta bara knacka med knogen för att höra var de är. Tänk även på att man ofta vill att skruvhuvudet ska vara osynligt efter det att man bredspacklat eller målat ytan i fråga. För att uppnå det ska skruven försänkas så att den går in en millimeter extra i skivan. Vår kundservice kan hjälpa dig när du ska välja skruvdragare och är osäker på vilken modell som är bäst för just dig.

Tänk på detta inför ditt köp av skruvdragare

Finns det olika typer av skruvdragare?

Skruvdragare är populära arbetsredskap och det finns en efterfrågan från såväl hobbyfixare som proffs som jobbar med projekt och material som skiljer sig åt ganska kraftigt. Därför finns det många olika typer av skruvdragare som till exempel gipsskruvdragare, borrskruvdragare slagskruvdragare och skruvautomater. Vissa av dessa är väldigt specialiserade och andra kan man använda till det mesta eftersom de har bra allroundegenskaper. Det handlar om att välja ett redskap som är väldigt bra på ett begränsat antal uppgifter eller ett som kan användas till mycket utan att de sticker ut, prestandamässigt, inom en enskild typ av skruvarbete. Yrkesmän har ofta flera olika skruvverktyg så att de kan arbeta högeffektivt oavsett uppgift.

Vilken skruvdragare ska man satsa på?

Det kan vara en bra idé att jämföra skruvdragare innan man bestämmer sig för vilken modell man ska satsa på. Är man osäker på vad alla fakta som anges om olika skruvdragare innebär i praktiken står vår kundtjänst gärna till förfogande. I regel för man de funktioner och den kvalitet som man betalar för. För det flesta handlar valet om hur ofta skruvdragaren kommer att användas och vilket värde en dyrare modell skapar jämfört med en som är billigare. Ska man bara använda sitt verktyg till en speciell typ av projekt och material kan man ofta hitta en som är specialiserad för det ändamålet. Det kan även vara bra att se hur tung skruvdragaren är eftersom det avgör hur länge man orkar arbeta med den.

Vid vilken typ av projekt behöver man skruvdragare?

En skruvdragare är ett sådant där redskap som helt enkelt är bra att ha hemma. Varje något ska upp eller ner från en vägg och man inte vill stå och krångla med en skruvmejsel löser skruvdragaren problemet på ett smidigt sätt. Många satsar på att investera i en bra skruvdragare i samband med lite större bygg- eller renoveringsprojekt. En gipsskruvdragare är otroligt smidig om man har behov av att sätta upp gipsskivor. Kanske i samband med att man bygger ett extra rum eller gör om en råvind till boyta. Skruvdragare är ofta ett bra alternativ till hammare och spik om man gillar att snickra. Tänk på att det finns skruvar som är så snygga att de mycket väl kan vara synliga i till exempel en möbelkonstruktion.

Vad är det för skillnad på borrmaskiner och skruvdragare?

En borrmaskin gör ett hål i vilket man sedan skruvar i en skruv. Den kan inte användas till att avlägsna skruvar som sitter i ett hål. Med skruvdragaren är det själva skruven som används till att göra hålet. Man sparar alltså in ett arbetsmoment. Borrmaskinen kan dock sägas vara bättre på att göra hål i hårda material och därför kan kan en borrmaskin och en skruvdragare komplettera varandra. Först borrar man och sedan använder man skruvdragaren till att driva i skruven. Med en skruvautomat går det ännu enklare och snabbare att arbeta än med en vanlig dragare. Då slipper man plocka upp varje enskild skruv med handen.