Bandslip

Filtrera

471kr
3646kr
471
471
3646
3646

Visa endast kampanjartiklar

(1)

El

(14)

bosch power tools

(3)

einhell

(5)

hikoki power tools

(2)

makita

(4)

proxxon

(6)

Bänkslip

(2)

Bandslip

(15)

Bänkbandslip

(1)

Bandslipmaskin

(1)

Handbandslip

(1)

10,8

(2)

230,0

(11)

Sortera

20 Produkter

Vanliga frågor

Vilken nytta har jag av en bandslip?
Finns det batteridrivna bandslipar?
Vad är en bänkslip?
Du har sett alla 20 produkter

Om du köper en bandslip online har du skaffat ett arbetsredskap som ger dig nya möjligheter. Denna typ av slip är särskilt användbar när du har behov av att bearbeta stora, plana, träytor. Bandhastigheten kan regleras och bandslipar kan därför användas vid bearbetning av känsligare ytor. Dessa redskap är idealiska om du till exempel vill förnya en bordsyta, en dörr eller till och med golvet i ett mindre rum. Hur grovt du vill slipa bestämmer du genom ditt val av slipband. Allt från grovslipning till den där sista finishen man behöver ge materialet för att det ska bli riktigt lent, är möjligt med en bandslip.

En bandslip är väldigt användbar

En bandslip kan i regel användas till såväl slipning och putsning som polering. Ofta är det trämaterial som bearbetas på detta sätt men vissa modeller ger dig fler möjligheter. Med en slipmaskin av den här typen får du så bra arbetsergonomi att du kan ta dig an stora ytor utan att det blir för besvärligt. De lite dyrare modellerna i vårt sortiment låter dig ofta arbete med högre effekt viket gör att du kan slipa ner materialet snabbare och att du får fler funktioner. Använd helst munskydd om du slipar stora ytor och tänk på att en modell med bra dammuppsamling ger dig en renare arbetsmiljö. Bandslipar är särskilt användbara när du av någon anledning behöver slipa längs med träets ådring. Rengör slipen efter varje användning så förlänger du dess livslängd.

Bra redskap lönar sig

Att köpa bandslip innebär att du har flera valmöjligheter. Kontakta gärna vår kundtjänst om du är osäker på vilken modell du ska satsa på. Det är få som ångrar sig efter att ha investerat i kvalitetsredskap. De gör att man får mer inspiration till roliga hantverksprojekt. Samtidigt blir man friare i och med att man klarar mer på egen hand utan att behöva be en fackman om hjälp.