Excenterslip

Filtrera

417kr
8190kr
417
417
8190
8190

Visa endast kampanjartiklar

(4)

El

(20)

Batteri

(9)

bosch power tools

(8)

einhell

(3)

hikoki power tools

(3)

makita

(5)

rupes

(10)

Excenterslip

(13)

Slipmaskin

(14)

Excenterslipmaskin

(1)

Slip- och polermaskin

(1)

12

(6)

18

(3)

230

(13)

Sortera

29 Produkter

Excenterslip Makita BO5041

Excenterslip Makita BO5041

1 382 kr

Se priset!

Excenterslip Bosch Power Tools Compact PEX 400 AE Expert

Leveranstid 2-3 veckor

Excenterslip Makita BO5031K

Excenterslip Makita BO5031K

1 190 kr

Kampanj

tom 30/9

Excenterslip Bosch AdvancedOrbit 18 Utan batteri

Leveranstid 2-3 veckor

Slipmaskin Bosch Power Tools Easy Curve Sander 12 1x2,5 Ah

Leveranstid 2-3 veckor

Vanliga frågor

Excenterslip – hur fungerar den?
Kan jag polera bil och båt med en excenterslip?
Till vilka jobb använder jag en excenterslip?
Dammar en excenterslip?
Du har sett alla 29 produkter

Med en excenterslip klarar du av de flesta sliparbeten, såväl på plana ytor som på böjda. Ett flertal maskiner kan också polera, en egenskap som är användbar när du önskar polera bilen eller den nya bänkskivan i köket. Om du önskar köpa excenterslip kan du göra det hos oss på bygghemma.se. Vi har ett stort utbud av högkvalitativa maskiner, alla från välkända varumärken och till bra priser. Eftersom excenterslipen kan användas för både slipning av köksgolvet samt polering av båten är detta ett användbart verktyg året om. Till din slipmaskin köper du sedan för modellen avsett slippapper i just den kornstorlek ditt projekt kräver.

Ett flertal olika modeller

Precis som med ett stort antal maskiner idag finns även excenterslipen som sladdlös alternativt nätdriven modell. Den batteridrivna modellen är ett utmärkt alternativ när man utför arbeten utomhus, långt ifrån närmsta eluttag. Med en nätdriven modell behöver man dock inte oroa sig för att batteriet skall ta slut och man slipper på så vis avbrott i arbetet. Om man enbart ser de fördelar en batteridriven modell för med sig kan man välja att investera i ytterligare ett batteri, på så vis kan arbeta utan uppehåll, så länge man önskar. Hos bygghemma.se hittar du modeller med låg vibration och soft grip, egenskaper som gör att du kan arbeta bekvämt under längre perioder. Vi har även modeller med dammpåsar alternativt med anslutning för till exempel dammsugare för att kunna jobba dammfritt och utan tidskrävande efterarbete.

Kvalitetsprodukter till bra priser

Om du söker efter en billig excenterslip hittar du den hos oss på bygghemma.se. Vi har alla de produkter och verktyg du behöver för dina framtida projekt, oavsett om du önskar slipa ner ditt köksgolv eller om du behöver måla om ett trästaket. För att du skall känna dig säker med ditt köp kommer vi gärna med tips och goda råd.