Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Slipmaskin

Excenterslip

Filtrera

489kr
12269kr
489
489
12269
12269

Visa endast kampanjartiklar

(11)

El

(23)

Batteri

(13)

aeg powertools

(1)

bosch power tools

(9)

einhell

(4)

hikoki power tools

(3)

makita

(5)

metabo

(1)

rupes

(11)

voltgear

(3)

Excenterslip

(19)

Slipmaskin

(15)

Excenterslipmaskin

(1)

Slip- och polermaskin

(1)

Slipsug/slipmaskin

(1)

0.37kg
10.5kg
0
0.37
10.5
11

Sortera

37 Produkter

Excenterslip Makita BO5041

Excenterslip Makita BO5041

1 418 kr

Se priset!

Excenterslip Einhell TC-RS 38 E

Excenterslip Einhell TC-RS 38 E

489 kr

Kampanj

tom 31/10

Excenterslip Makita BO6050J

Förväntas åter i lager 2022-10-13

Du har sett 36 av 37 produkter
1 av 2

Vanliga frågor om

Excenterslip – hur fungerar den?
Kan jag polera bil och båt med en excenterslip?
Till vilka jobb använder jag en excenterslip?
Dammar en excenterslip?

Med en excenterslip klarar du av de flesta sliparbeten, såväl på plana ytor som på böjda. Ett flertal maskiner kan också polera, en egenskap som är användbar när du önskar polera bilen eller den nya bänkskivan i köket. Om du önskar köpa excenterslip kan du göra det hos oss på bygghemma.se. Vi har ett stort utbud av högkvalitativa maskiner, alla från välkända varumärken och till bra priser. Eftersom excenterslipen kan användas för både slipning av köksgolvet samt polering av båten är detta ett användbart verktyg året om. Till din slipmaskin köper du sedan för modellen avsett slippapper i just den kornstorlek ditt projekt kräver.

Ett flertal olika modeller

Precis som med ett stort antal maskiner idag finns även excenterslipen som sladdlös alternativt nätdriven modell. Den batteridrivna modellen är ett utmärkt alternativ när man utför arbeten utomhus, långt ifrån närmsta eluttag. Med en nätdriven modell behöver man dock inte oroa sig för att batteriet skall ta slut och man slipper på så vis avbrott i arbetet. Om man enbart ser de fördelar en batteridriven modell för med sig kan man välja att investera i ytterligare ett batteri, på så vis kan arbeta utan uppehåll, så länge man önskar. Hos bygghemma.se hittar du modeller med låg vibration och soft grip, egenskaper som gör att du kan arbeta bekvämt under längre perioder. Vi har även modeller med dammpåsar alternativt med anslutning för till exempel dammsugare för att kunna jobba dammfritt och utan tidskrävande efterarbete.

Kvalitetsprodukter till bra priser

Om du söker efter en billig excenterslip hittar du den hos oss på bygghemma.se. Vi har alla de produkter och verktyg du behöver för dina framtida projekt, oavsett om du önskar slipa ner ditt köksgolv eller om du behöver måla om ett trästaket. För att du skall känna dig säker med ditt köp kommer vi gärna med tips och goda råd.