Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Vinkelslip

Vinkelslip

Filtrera

426kr
18490kr
426
426
18490
18490

Visa endast kampanjartiklar

(1)

Batteri

(26)

El

(34)

Nätdrift

(1)

Elnät

(1)

Tryckluft

(4)

bosch power tools

(2)

dewalt

(4)

einhell

(7)

greenworks

(1)

hikoki power tools

(30)

makita

(18)

proxxon

(3)

shinano

(1)

sumake

(3)

Vinkelslip

(60)

Långhalsad vinkelslip

(2)

Vinkelslipmaskin

(3)

Betongspårfräs

(2)

Gängstångskap

(1)

Kapmaskin

(1)

1.44kg
16.5kg
1
1.44
16.5
17

Sortera

69 Produkter

Vinkelslip Makita GA9020SF

Vinkelslip Makita GA9020SF

1 539 kr

Se priset!

Vinkelslip Bosch Power Tools PWS 850-125

Leveranstid 2-3 veckor

Du har sett 36 av 69 produkter
1 av 2

Vanliga frågor om

Vad kan jag använda en vinkelslip till?
Vad är skillnaden mellan en batteridriven vinkelslip och en med sladd?
Vad ska jag tänka på vid köp av en vinkelslip?

Populära filtreringar

En hemmafixare med stora eller små ambitioner behöver en riktigt bra vinkelslip. Användningsområdena är stora då en vinkelslip både kan kapa, slipa och borsta ytor så det blir precis som du vill ha det. Grundverktyget är detsamma och du bestämmer användningsområde genom att byta skivor efter eget behov. Är du exempelvis en hemmafixare med ambitionen att göra en klätterställning till barnen är en vinkelslip en bra grund då du kan kapa, slipa, forma och till och med med precision slipa fram unika mönster som passar just ditt projekt. En vinkelslip kan inte göra allt men istället för att ha tio olika verktyg till ett projekt täcker en billig vinkelslip från oss upp minst fem verktyg med sina utbytbara skivor.

Hur kan en vinkelslip hjälpa dig?

Har barnen ritat på det fina marmorbordet med en skruv? Ett mardrömsscenario för många föräldrar men inte om du har en vinkelslip. Med en vinkelslip kan du inte bara återställa marmorbordet som det var, du kan även förbättra det genom att med hjälp av de olika skivorna slipa in egna mönster om du så önskar. Eftersom det är skivorna som avgör användningsområdet har vinkelslipen många fördelar. Du slipper köpa hyvel, flera olika slipmaskiner och sågar. Istället köper du till skivor och fäster i vinkelslipen baserat på just ditt behov. Vare sig du är hemmafixare eller proffs, alla har nytta av en bra och billig vinkelslip eftersom den är så mångsidig. Det är endast fantasin som sätter stopp på hur du kan använda din nya vinkelslip och det sägs att fantasin inte har några gränser.

Vinkelslip för alla dina behov!

Vi på Bygghemma tror på kvalitet, bra priser och kunnig kundservice. Att handla över nätet ska kännas tryggt och vi är måna om att erbjuda dig en bra vinkelslip till ett bra pris som passar just dina behov. Då vinkelslipen är ett mångsidigt verktyg vill vi erbjuda dig ett mångsidigt kunnande för att du ska kunna få så stor nytta av din nya vinkelslip som möjligt.