Filtrera

45kr
3047kr
45
45
3047
3047

Visa endast kampanjartiklar

(1)

bahco

(7)

briv

(1)

estwing

(5)

etc

(5)

fandango fire tools

(1)

harden

(11)

hultafors

(53)

nordic fence

(1)

teng tools

(5)

wolfcraft

(2)

Endast snabbleverans

(90)

Sortera

91 Produkter

Snickarhammare Hultafors TR

Snickarhammare Hultafors TR

fr. 599 kr

Se priset!

Knoster Hultafors Hobby

Knoster Hultafors Hobby

426 kr

Se priset!

Knoster Hultafors KS

Knoster Hultafors KS

743 kr

Se priset!

Släggskaft Hultafors SSR

Släggskaft Hultafors SSR

fr. 295 kr

Se priset!

Du har sett 36 av 91 produkter
1 av 3

Är du på jakt efter en bra hammare? Frågar du proffsen är bra redskap av avgörande betydelse och det gäller inte minst hammare. Hos oss finner du ett stort utbud av hammare och andra slagdon för många olika ändamål. Allt från tunga gnistfria kopparhammare till en vanlig snickarhammare med klo för dig som vill kunna dra ut spik och göra bändande manövrar. Även klubbor, släggor samt vissa slagredskap för murare och stensättare sorteras in under denna kategori. Är det en vanlig snickarhammare du är ute efter ska du tänka på att välja en som är lagom tung och på att du får mer kraft med ett längre skaft.

Det behövs en hammare i alla hem

Hammaren var ett av det första verktyg som människor lärde sig att tillverka och den har varit mer eller mindre oumbärlig för de flesta byggare ända sedan dess. Hammaren hör även till de redskap som bör finnas i all hem eftersom du förr eller senare kommer att ha behov av den. En snickarhammare kan vara ett bra val om du bara vill ha en enda hammarmodell eftersom den har så bra allroundegenskaper. En slägga är ett bra komplement om du har en trädgård eftersom den hjälper dig att förankra till exempel stolpar och den även kan användas vid olika rivningsprojekt. En gummiklubba är bra att ha när du absolut inte vill ha slagmärken på den yta du hamrar på. Om du vill arbeta med maximal precision eller bara minska risken för att du slår dig på tummen kan du förborra innan du slår till.

Slå till på en bra hammare

Vi på bygghemma.se kan erbjuda ett riktigt bra sortiment om du tänkt köpa hammare eller andra prisvärda kvalitetsredskap. Det är tidsbesparande och praktiskt att beställa verktyg online. Om du känner dig det minsta osäker på vilken eller vilka av våra produkter som passar bäst utifrån de ändamål du vill använda dem till kan du alltid ta kontakt med vår kundservice.