Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Knivar

Kniv | Mångsidigt verktyg

Filtrera

19kr
1756kr
19
19
1756
1756

aba skol

(1)

anza

(8)

boxer

(10)

briv

(1)

coast

(11)

creativ company

(1)

etc

(2)

gerber

(11)

grundéns

(1)

hultafors

(12)

irwin

(5)

luna

(4)

morakniv

(30)

stanley

(1)

teng tools

(5)

wolfcraft

(2)

Endast snabbleverans

(105)

Sortera

105 Produkter

Fällkniv Hultafors OKF

Fällkniv Hultafors OKF

423 kr

Se priset!

Morakniv Outdoor 2000

Morakniv Outdoor 2000

fr. 211 kr

Se priset!

Du har sett 36 av 105 produkter
1 av 3

Det finns med all säkerhet redan en eller flera knivar i ditt hem men alla har olika användningsområden och här finner du de knivar du behöver men ännu inte har. Hos oss kan du köpa en kniv online som passar just ditt behov till ett lågt pris. Vi har ett stort utbud av olika knivar för att underlätta ditt arbete, oavsett om du ska lägga matta, tälja en prydnad till svärmor eller behöver en bra kniv att ta med ut på jakten. Varje kniv är anpassad efter sitt ändamål och vi på bygghemma.se vill med våra kunskaper göra det lätt för dig att välja rätt kniv baserat på användningsområde, skötselbehov och säkerhetstänk.

Knivens många användningsområden

En riktigt bra kniv är ett ovärderligt verktyg i många olika situationer oberoende profession eller hobbynivå. Med kontinuerlig skötsel kommer en kniv anpassad till ditt användningsområde vara en trogen hjälp i ditt arbete eller i din hobby. En jägare måste ha sin jaktkniv vad vore en träskulptör utan sin täljkniv och hur skulle mattläggaren klara sig utan sin mattkniv? Vi har knivarna för både mattläggaren, jägaren och täljaren. Då våra knivar är mycket vassa är ett säkerhetstänk ett måste vid användning men genom att använda rätt kniv till rätt arbete minskar skaderisken. Vi har ett stort utbud slitstarka knivar till ett lågt pris för att göra ditt arbete eller din hobby så behagligt som möjligt. Brytknivar, tapetknivar, moraknivar, universalknivar. Alla med olika användningsområden anpassade för att passa just ditt behov.

Slitstark kvalitet anpassat för ditt behov

Tack vare vårt stora utbud kan du enkelt och säkert köpa kniv på nätet till ett lågt pris. Vi har en kunnig kundservice som gärna hjälper dig hitta rätt kniv för just ditt projekt oavsett om det är litet eller stort, amatör- eller fackmässigt. Du har visionerna och vi har verktygen. Vi arbetar maximalt för att göra din ansträngning minimal.

    Välj en kniv av hög kvalitet

  • - Vassa
  • - Funktionella
  • - Kan användas till jakt, täljning mm
  • - Slitstarka & tåliga