Bultsax

En bultsax är som en stor avbitartång, med den skillnaden att den använder saxkonstruktion och dess dubbla utväxling ger extra bra kraft i den klippande delen fram, utan att du själv måste ta i mer. En billig bultsax är alltid ett bra inköp. Med en sådan klipper du lätt upp hänglås, cykellås, kedjor o.s.v. utan problem. Tillverkade av högkvalitativt stål håller de bra, och den smidiga konstruktionen gör att du kommer åt väl i trånga utrymmen. Vi har ett brett utbud av bultsaxar och du är välkommen att fråga oss om råd kring vilken bultsax som är bäst för dina behov.

Läs mer...
Visar 3 av 3 produkter
Sida 1 / 1
Bultsax Bahco
bahco-logo.jpg
fr.1 249 kr
1 820 kr
Levereras inom 2-5 vardagar
Finns i flera varianter.
Gå till produkt
Bultsax 600mm Etc
etc_loggo_b.jpg
264 kr
361 kr
Levereras inom 2-5 vardagar
Gå till produkt
Bultsax Irwin
irwin.png
fr.1 235 kr
1 300 kr
Levereras inom 2-5 vardagar
Finns i flera varianter.
Gå till produkt
Sida 1 / 1

Varför använda en bultsax?

På grund av sin smarta konstruktion får du mer kraft när du klipper med en bultsax än en vanlig tång eller avbitare. Den extra längden på handtagen ger inte bara mer kraft utan även möjlighet att komma åt på ställen man annars inte når. Vi har att brett utbud och säljer såväl enklare bultsaxar för mindre jobb, som grövre bultsaxar som tar upp till 760 mm knipvidd och skäreffekt upp till 48 i HRC. Knipkäftens skär är induktivt härdade och har lång livslängd. Med sina ergonomiskt utformade handtag utrustade med gummiskydd får du en bekväm användning och en minskad risk för skador. Bultsaxarnas härdade stålkäftar med bra möjlighet till justering bidrar dessutom till att ge dem många användningsområden. Eftersom de är tillverkade i högkvalitativt smitt stål med korrosionsskydd och pulverbeläggning kommer de att hålla länge.

Brett utbud av bultsaxar!

Funderar du på att köpa bultsax men vet inte vilken du ska välja? Hos oss får du störst utbud, kunnig och personlig service till låga priser, både i någon av våra butiker och online. Våra lagervaror levereras normalt inom 2-5 dagar till utlämningsställe, med fri frakt! Hör av dig till vår kundtjänst nu så hjälper vi dig att hitta rätt bultsax för ditt behov.