Ring oss på 020-25 00 25
 • Leverans & reklamation, mån-fre 09.00 - 17.00
 • Produktrådgivning, alla dagar 08.00 - 22.00
Våra butikerNu på fem platser i Sverige!
Jämför (0)
  0
  0 kr

  Genom att fortsätta använda sajten utan att ändra dina browserinställningar godkänner du att vi använder cookies. Läs mer här.

  När du använder sajten och våra tjänster kommer vi även att behandla dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

  Tång & sax

  Pris
  276 kr
  276 kr
  2 539 kr
  2 539 kr
  Varumärke
  Leveranstid

  Bultsax

  En bultsax är som en stor avbitartång, med den skillnaden att den använder saxkonstruktion och dess dubbla utväxling ger extra bra kraft i den klippande delen fram, utan att du själv måste ta i mer. En billig bultsax är alltid ett bra inköp. Med en sådan klipper du lätt upp hänglås, cykellås, kedjor o.s.v. utan problem. Tillverkade av högkvalitativt stål håller de bra, och den smidiga konstruktionen gör att du kommer åt väl i trånga utrymmen. Vi har ett brett utbud av bultsaxar och du är välkommen att fråga oss om råd kring vilken bultsax som är bäst för dina behov.

  Läs mer...
  Visar 5 av 5 produkter
  Sortering
  • Sortering
  • Lägsta pris
  • Högsta pris
  • Produktnamn A-Ö
  • Produktnamn Ö-A
  • Popularitet
  Sida 1 / 1
  • Sida 1 / 1
  33%
  Rabatt
  fr.1 198 kr
  1 789 kr
  Levereras inom 2-5 vardagar
  Finns i flera varianter.
  Gå till produkt
  22%
  Rabatt
  276 kr
  355 kr
  Levereras inom 2-5 vardagar
  Gå till produkt
  23%
  Rabatt
  fr.519 kr
  670 kr
  Levereras inom 3-5 vardagar
  Finns i flera varianter.
  Gå till produkt
  2 539 kr
  2 793 kr
  Levereras inom 2-5 vardagar
  Gå till produkt
  fr.1 139 kr
  1 253 kr
  Levereras inom 2-5 vardagar
  Finns i flera varianter.
  Gå till produkt
  Sida 1 / 1
  • Sida 1 / 1

  Varför använda en bultsax?

  På grund av sin smarta konstruktion får du mer kraft när du klipper med en bultsax än en vanlig tång eller avbitare. Den extra längden på handtagen ger inte bara mer kraft utan även möjlighet att komma åt på ställen man annars inte når. Vi har att brett utbud och säljer såväl enklare bultsaxar för mindre jobb, som grövre bultsaxar som tar upp till 760 mm knipvidd och skäreffekt upp till 48 i HRC. Knipkäftens skär är induktivt härdade och har lång livslängd. Med sina ergonomiskt utformade handtag utrustade med gummiskydd får du en bekväm användning och en minskad risk för skador. Bultsaxarnas härdade stålkäftar med bra möjlighet till justering bidrar dessutom till att ge dem många användningsområden. Eftersom de är tillverkade i högkvalitativt smitt stål med korrosionsskydd och pulverbeläggning kommer de att hålla länge.

  Brett utbud av bultsaxar!

  Funderar du på att köpa bultsax men vet inte vilken du ska välja? Hos oss får du störst utbud, kunnig och personlig service till låga priser, både i någon av våra butiker och online. Våra lagervaror levereras normalt inom 2-5 dagar till utlämningsställe, med fri frakt! Hör av dig till vår kundtjänst nu så hjälper vi dig att hitta rätt bultsax för ditt behov.