Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-19

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
010-140 01 00

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
010-140 01 00
Mina Sidor

Tång & sax | Multifunktionella verktyg

Filtrera

75kr
4465kr

Visa utvalda artiklar

(10)

bahco

(31)

boxer

(33)

coast

(1)

etc

(8)

harden

(26)

hit

(1)

homeworx

(1)

irwin

(6)

knipex

(32)

malco

(1)

malmbergs

(1)

rapid

(7)

roth

(1)

tecos

(2)

teng tools

(85)

wiss

(3)

wolfcraft

(1)

Endast snabbleverans

(159)

Sortera

240 Produkter

Rörtång Bahco

Rörtång Bahco

fr. 510 kr

Se priset!

Rörtång Bahco Universal

Rörtång Bahco Universal

fr. 656 kr

Se priset!

Universaltångsats Teng Tools TEZVG03 EVA

Universaltångsats Teng Tools TEZVG03 EVA

1 120 kr1 337:-

Sänkt pris!

Spara 217 kr

Rundtång Harden Mini

Rundtång Harden Mini

100 kr

Se priset!

Skaltång Harden

Skaltång Harden

205 kr

Se priset!

Polygriptång Knipex

Polygriptång Knipex

fr. 366 kr

Se priset!

Håltång Harden 250 mm

Håltång Harden 250 mm

215 kr

Se priset!

Bultsax 600mm Etc

Bultsax 600mm Etc

315 kr

Se priset!

Polygriptång Bahco

Polygriptång Bahco

fr. 259 kr

Se priset!

Plåtsax Wiss M3r Rak

Plåtsax Wiss M3r Rak

402 kr

Se priset!

Du har sett 36 av 240 produkter
1 av 7

Är du intresserad av att köpa sax eller tång av hög kvalitet? På Bygghemma.se har vi samlat några av marknadens bästa saxar och tänger som erbjuds till rimliga priser. Med hjälp av en bra sax eller tång kommer du ha ett multifunktionellt verktyg som du kommer använda dig av, om och om igen. Det finns ett flertal verktyg som bör finnas i varje hushåll, och någon form av tång är ett utav dem. Det finns tänger anpassade för en rad olika arbetsområden, såsom polygriptänger för vvs-arbeten, falstänger för arbeten med plåtprofiler, avbitartänger för avklippning av sladd och liknande, samt kombitänger med räfflade greppytor och sidoskär. Den sistnämnda modellen passar utmärkt för det hushåll som bara behöver en bra tång att förlita sig på. Önskar du köpa tång på nätet kan du göra det hos oss på bygghemma.se. Vi har ett flertal olika modeller, alla från välkända varumärken, anpassade och utvecklade för olika arbetsområden.

En tång för varje användningsområde

Det finns i stort sett en tång för varje arbetsområde, något som effektiviserar arbetet och gör det enklare för dig att genomföra ditt projekt. Skall du renovera badrummet eller byta ut vattenrören under köksvasken kommer du till exempel att vara i behov av en polygrip. Tången är användbar i flera olika situationer och gör det lättare för dig att lossa på muttrar och skruvar, samtidigt som den ger dig ett bra grepp runt vattenrören. Om du är i behov av en rörtång eller en hovtång har vi även dessa. Rörtången används även den för arbete med vattenrör och liknande och har i många fall ett ergonomiskt utformat grepp som gör den bekväm att arbeta med. Hovtången är ett populärt verktyg som används av hovslagare, men kan också användas för att bland annat dra ut spik och klippa av metalltråd.

Stort sortiment av kvalitetsprodukter

Söker du efter en tång online är det till oss hos bygghemma.se du skall vända dig. Vi har ett stort utbud av tänger för alla arbetsområden, allt ifrån håltänger till avbitare och spetstänger. Ta en närmare titt på vårt breda utbud, vi har massor av modeller som passar dina behov, alla våra saxar är av högsta kvalitet och finns till ett bra pris.

När du väljer sax

Det finns massor av olika modeller och varianter när det kommer till saxar så se till att du väljer rätt från första början. Börja med att fråga dig själv vad du kommer använda din nyinköpta sax till. Om det endast är för att klippa i papper eller för att användas i köket kanske det räcker med en universalsax med ett stabilt grepp? Om du däremot har mer specifika behov bör du titta närmare på vårt utbud där du hittar allt ifrån bultsax och kabelsax till en stabil plåtsax. Vi erbjuder endast produkter från välkända märken, något som gör att du kan vara säker på att jobbet blir gjort på ett säkert och effektivt sätt. Välj mellan ett flertal modeller och se till att du har ett pålitligt verktyg som hjälper dig.

Investera i en sax

Om du är ute efter en sax online har du hamnat helt rätt. Bygghemma.se är byggvaruhuset på nätet och med hjälp av oss kan du med några enkla klick ta del av kvalitativa verktyg. Våra produkter kommer alla från välkända varumärken och säljs till riktigt bra priser. Behöver du tips och goda råd inför ditt köp hjälper vi dig mer än gärna.