Najtång

Filtrera

Sortera

0 Produkter

Här var det dessvärre väldigt tomt! Prova att ändra dina filtreringar ovan, eller kontakta vår produktrådgivning så kan vi förhoppningsvis hjälpa dig hitta rätt!

En najtång liknar en hovtång till utseendet. Du använder den vid montering, sammanlänkning och fixering. Tången gör det lätt att kapa eller vrida najtråd. Kanske behöver du binda armeringsstål med bindningstråd från en rulle? Då är det här ett verktyg för dig!

En najtång låter dig arbeta med precision

Najtänger är ovärderliga verktyg vid najning. De har en hög hävarmseffekt, något som underlättar för dig och gör arbetet mindre slitsamt. Skänklarna kan vara plastöverdragna för att ge ett extra bra grepp i handen. Precis som med andra verktyg kan du njuta länge av din najtång om du förvarar den torrt och ser till att rengöra den efter varje användning.

En najtång låter dig arbeta med stor precision, det är en mycket praktisk investering när du ska tvinna eller skära najtråd. Najtänger är de perfekta verktygen när du arbetar på ett renoveringsprojekt som inkluderar armeringsjärn. Utforska vårt stora utbud och hitta produkter till ditt nästa projekt. Vår kundservice hjälper dig med tips och råd!