Ring oss på 020-25 00 25
 • Leverans & reklamation, vardagar 09.00 - 17.00
 • Produktrådgivning, alla dagar 08.00 - 22.00
Våra butikerNu på fem platser i Sverige!
Jämför (0)
  0
  0 kr

  Rörtång

  Är du igång med ett stort eller mindre projekt i hemmet och letar efter en kvalitativ rörtång online? Bygghemma.se är ditt byggvaruhus på nätet och vi ser till att erbjuda dig pålitliga verktyg till Sveriges lägsta priser. Med en ny rörtång i handen öppnar du upp ett flertal möjligheter. Dess ställbara vidd gör att du har ett flexibelt verktyg som dessutom är riktigt kraftigt. Dess grepp hårdnar när en vridning sker i motsatt riktning och hos oss på Bygghemma.se kommer du att finna ett flertal olika varianter i både storlek, vidd och priser. Surfa runt och finn en som passar dina behov.

  Läs mer...
  Visar 4 av 4 produkter
  Sida 1 / 1
  15%
  bahco-logo.jpg
  fr. 589 kr
  693 kr
  Levereras inom 2-5 vardagar
  Finns i flera varianter.
  Gå till produkt
  bahco-logo.jpg
  fr. 809 kr
  854 kr
  Levereras inom 2-5 vardagar
  Finns i flera varianter.
  Gå till produkt
  18%
  etc_loggo_b.jpg
  206 kr
  250 kr
  Levereras inom 2-5 vardagar
  Gå till produkt
  bahco-logo.jpg
  fr.1 199 kr
  1 265 kr
  Levereras inom 2-5 vardagar
  Finns i flera varianter.
  Gå till produkt
  Sida 1 / 1

  Välja rätt rörtång

  När du väljer rörtång är det bra om du i förväg funderar över vad du kommer att använda din rörtång till. Det kommer att hjälpa dig när du väl tittar igenom vårt breda sortiment och bestämmer dig för en variant som passar dina projekt. Välj antingen en tång med smala eller breda käftar beroende på vart du vill komma åt. Alla våra tångar har ett bra grepp som gör att du kan ta i när det behövs. Dem är dessutom enkla att justera och du behöver aldrig oroa dig över att inte få grepp då de flesta varianter kommer med räfflade käftar som ser till att du får bästa möjliga grepp. Ta en närmare titt bland våra rörtänger och se om du hittar en perfekt för dig, priset sköter vi!

  Köp en kvalitativ rörtång

  När det kommer till att köpa rörtång är det inte särskilt komplicerat. På Bygghemma.se har vi samlat ett flertal olika varianter som vi dessutom erbjuder till kraftigt reducerade priser, allt för att du ska kunna hitta en som passar dig och dina projekt. Kontakta vår kunniga personal om du har några frågor eller funderingar kring ditt nästa inköp - vi hjälper dig!