Rörtång

Filtrera

229 kr

2 069 kr

229
229
2069
2069

Visa endast kampanjartiklar

(1)

bahco

(2)

etc

(1)

Endast snabbleverans

(3)

Sortera

3 Produkter

Rörtång Bahco

Rörtång Bahco

fr. 559 kr 694:-

19%

Rörtång 1 Tum (01-900) Etc

Rörtång 1 Tum (01-900) Etc

229 kr 292:-

22%

tom 30/9

Rörtång Bahco

Rörtång Bahco

fr. 644 kr 968:-

33%

Du har sett alla 3 produkter

Är du igång med ett stort eller mindre projekt i hemmet och letar efter en kvalitativ rörtång online? Bygghemma.se är ditt byggvaruhus på nätet och vi ser till att erbjuda dig pålitliga verktyg till Sveriges lägsta priser. Med en ny rörtång i handen öppnar du upp ett flertal möjligheter. Dess ställbara vidd gör att du har ett flexibelt verktyg som dessutom är riktigt kraftigt. Dess grepp hårdnar när en vridning sker i motsatt riktning och hos oss på Bygghemma.se kommer du att finna ett flertal olika varianter i både storlek, vidd och priser. Surfa runt och finn en som passar dina behov.

Välja rätt rörtång

När du väljer rörtång är det bra om du i förväg funderar över vad du kommer att använda din rörtång till. Det kommer att hjälpa dig när du väl tittar igenom vårt breda sortiment och bestämmer dig för en variant som passar dina projekt. Välj antingen en tång med smala eller breda käftar beroende på vart du vill komma åt. Alla våra tångar har ett bra grepp som gör att du kan ta i när det behövs. Dem är dessutom enkla att justera och du behöver aldrig oroa dig över att inte få grepp då de flesta varianter kommer med räfflade käftar som ser till att du får bästa möjliga grepp. Ta en närmare titt bland våra rörtänger och se om du hittar en perfekt för dig, priset sköter vi!

Köp en kvalitativ rörtång

När det kommer till att köpa rörtång är det inte särskilt komplicerat. På Bygghemma.se har vi samlat ett flertal olika varianter som vi dessutom erbjuder till kraftigt reducerade priser, allt för att du ska kunna hitta en som passar dig och dina projekt. Kontakta vår kunniga personal om du har några frågor eller funderingar kring ditt nästa inköp - vi hjälper dig!