Ring oss på 020-25 00 25
 • Kundservice är stängt
 • Produktrådgivning, alla dagar 08.00 - 22.00
Våra butikerNu på fem platser i Sverige!
Jämför (0)
  0
  0 kr

  Genom att fortsätta använda sajten utan att ändra dina browserinställningar godkänner du att vi använder cookies. Läs mer här.

  När du använder sajten och våra tjänster kommer vi även att behandla dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

  Tång & sax

  Pris
  206 kr
  206 kr
  2 558 kr
  2 558 kr
  Varumärke
  Leveranstid

  Rörtång

  Är du igång med ett stort eller mindre projekt i hemmet och letar efter en kvalitativ rörtång online? Bygghemma.se är ditt byggvaruhus på nätet och vi ser till att erbjuda dig pålitliga verktyg till Sveriges lägsta priser. Med en ny rörtång i handen öppnar du upp ett flertal möjligheter. Dess ställbara vidd gör att du har ett flexibelt verktyg som dessutom är riktigt kraftigt. Dess grepp hårdnar när en vridning sker i motsatt riktning och hos oss på Bygghemma.se kommer du att finna ett flertal olika varianter i både storlek, vidd och priser. Surfa runt och finn en som passar dina behov.

  Läs mer...
  Visar 4 av 4 produkter
  Sortering
  • Sortering
  • Lägsta pris
  • Högsta pris
  • Produktnamn A-Ö
  • Produktnamn Ö-A
  • Popularitet
  Sida 1 / 1
  • Sida 1 / 1
  fr.862 kr
  948 kr
  Levereras inom 2-5 vardagar
  Finns i flera varianter.
  Gå till produkt
  24%
  Rabatt
  fr.589 kr
  771 kr
  Levereras inom 2-5 vardagar
  Finns i flera varianter.
  Gå till produkt
  28%
  Rabatt
  206 kr
  287 kr
  Levereras inom 2-5 vardagar
  Gå till produkt
  fr.1 280 kr
  1 408 kr
  Levereras inom 2-5 vardagar
  Finns i flera varianter.
  Gå till produkt
  Sida 1 / 1
  • Sida 1 / 1

  Välja rätt rörtång

  När du väljer rörtång är det bra om du i förväg funderar över vad du kommer att använda din rörtång till. Det kommer att hjälpa dig när du väl tittar igenom vårt breda sortiment och bestämmer dig för en variant som passar dina projekt. Välj antingen en tång med smala eller breda käftar beroende på vart du vill komma åt. Alla våra tångar har ett bra grepp som gör att du kan ta i när det behövs. Dem är dessutom enkla att justera och du behöver aldrig oroa dig över att inte få grepp då de flesta varianter kommer med räfflade käftar som ser till att du får bästa möjliga grepp. Ta en närmare titt bland våra rörtänger och se om du hittar en perfekt för dig, priset sköter vi!

  Köp en kvalitativ rörtång

  När det kommer till att köpa rörtång är det inte särskilt komplicerat. På Bygghemma.se har vi samlat ett flertal olika varianter som vi dessutom erbjuder till kraftigt reducerade priser, allt för att du ska kunna hitta en som passar dig och dina projekt. Kontakta vår kunniga personal om du har några frågor eller funderingar kring ditt nästa inköp - vi hjälper dig!