Krafthylsa | Ger dig arbetsstyrka

Filtrera

979 kr

7 638 kr

979
979
7638
7638

teng tools

(12)

Endast snabbleverans

(12)

Sortera

12 Produkter

Du har sett alla 12 produkter

När det kommer till krafthylsor finns det många olika användningsområden. De flesta har nog varit med om den där skruven eller bulten som vägrar släppa. Det är då krafthylsor kommer in som en räddning och hjälp. En krafthylsa fäster du vid verktyget vilket kan vara en skruvdragare eller mutterdragare. Krafthylsor ger dig en större styrka och löser många gånger dina problem. Det är viktigt att försäkra sig om att krafthylsan sitter ordentligt på plats för säkerheten så den inte lossnar.

Vad ska man tänka på när man köper krafthylsa?

Krafthylsor har olika utseenden. En kortare krafthylsa ger extra stadga och en längre kan göra att du kan utnyttja kraften mera. Valet av krafthylsa är lite av en smaksak och det kan vara bra att ha ett set med hylsor hemma så man har rätt storlek och utformning för olika ändamål. Tänk också på att hylsorna ska passa ditt verktyg.

Är det svårt att välja krafthylsa?

De flesta krafthylsor fungerar för både manuella och maskindrivna verktyg. Kontrollera först information om hylsan under produktegenskaper innan du köper dina hylsor. Vi på Bygghemma.se har krafthylsor av olika modeller och med olika antal krafthylsor. Du köper dem enkelt och smidigt online till billiga priser.