Verktygssats | Med allt du behöver

Filtrera

597 kr

60 981 kr

597
597
60981
60981

teng tools

(48)

Endast snabbleverans

(48)

Sortera

48 Produkter

Du har sett 36 av 48 produkter
1 av 2

Oavsett om man är en riktigt händig hemmafixare eller har tummen mitt i handen är en högkvalitativ verktygssats värdefullt att ha i ett hushåll. Med en bra verktygssats behöver du inte veta i förväg vilka verktyg du kan komma att behöva – här finns ofta en bra blandning för alla möjliga situationer som kan uppstå.

Vilken verktygssats är lagom för mig?

Oavsett om batteriluckan till den radiostyrda bilen ska skruvas upp, om en möbel ska monteras eller om du ska meka med bilen vill du inte stå utan verktyg. Men räcker en handfull verktyg eller behöver du en riktigt stor verktygssats? Vi på Bygghemma tillhandahåller olika verktygssatser i alla möjliga storlekar. För dig som behöver en verktygssats för vardagliga basbehov är en mindre variant antagligen både tillräcklig och lättast att förvara. För dig som brinner för fix, bygg och mekande kan en riktigt stor verktygssats ta dig ännu närmare slutmålet för dina drömprojekt.

Är det bra att ha en verktygssats i sin bil?

För den som gärna mekar med bilen, eller är den i kompiskretsen som rycker ut när vännernas fordon krånglar, kan det vara bra att en verktygssats till bil. Här kan du gärna välja en smidig låda att förvara i bakluckan, med hylsnyckelsats i de tum du använder mest. Flera verktygssatser levereras i lådor med säkerhetslås, infällbart handtag och gummifötter för att inte glida på eller störa övrig förvaring. Hos oss på Bygghemma hittar du garanterat en verktygssats online som täcker dina behov till ett billigt pris.