Filtrera

89 kr

1 014 kr

89
89
1014
1014

Visa endast kampanjartiklar

(3)

briv

(2)

etc

(1)

fiskars

(6)

gardena

(5)

hultafors

(14)

husqvarna

(15)

Endast snabbleverans

(31)

Sortera

43 Produkter

Universalyxa Gardena 900B

Universalyxa Gardena 900B

332 kr 449:-

26%

Just nu!

Yxa Briv 33 cm

Yxa Briv 33 cm

160 kr 199:-

20%

Universalyxa Gardena 1400A

Universalyxa Gardena 1400A

483 kr 675:-

28%

Just nu!

Vedkil ETC

Vedkil ETC

89 kr 132:-

33%

tom 30/9

Du har sett 36 av 43 produkter
1 av 2

Man ska inte underskatta värdet av att ha en riktigt bra yxa. Det är en klok investering som håller i många år om du tar hand om den på rätt sätt. En yxa kan du använda när du till exempel ska klyva ved till bastun, göra lite tändved till brasan eller fälla mindre träd på tomten. Det finns många olika modeller och vilken du bör välja beror helt på vad du tänkt göra. De är alla anpassade och designade för att göra de olika jobben så enkla som möjligt. Hos oss hittar du yxan som passar dina önskemål och även yxor som passar till flera olika arbetsmoment.

Vad ska man tänka på?

Man ska vara försiktig när man använder en yxa och noga förbereda innan man börjar arbeta. Det är ett arbetsredskap som måste vara riktigt vasst så säkerheten är viktig, det kan bli stora skador om något går fel. En bra yxa av rätt modell, rätt arbetshöjd och ett stabilt underlag är några av sakerna som påverkar resultatet. En klyvyxa har ett längre skaft för att man ska kunna få mer kraft från svingen för att exempelvis kunna klyva större vedträn. Ska du hugga tändved eller ta ner en julgran så är en huggyxa mer lämplig då den har ett kortare skaft gjort för arbete som kräver mindre sving. En snickaryxa är anpassad för små precisionsjobb som att tälja eller andra finare snickeriarbeten. Yxhuvudet är format så att man kan hålla handen rakt ovanför det för maximal kontroll över eggen.

Ett bra utbud med låga priser

Det är smidigt att köpa yxa online hos oss. Vi har ett bra utbud av olika modeller och vi erbjuder riktigt låga priser. Du kan i lugn och ro läsa om varje yxas egenskaper innan du väljer den som passar dig bäst. Skulle du undra över något kan du alltid kontakta vår kundservice som är bemannad med mycket kompetent personal.