Hylssats

Filtrera

55 kr

2 850 kr

55
55
2850
2850

teng tools

(11)

västsvensk byggskruv ab

(2)

Magnethylsa

(1)

Perforhylsa

(1)

Specialhylssats

(1)

Hylssats

(9)

Insexhylssats

(1)

Endast snabbleverans

(13)

Sortera

13 Produkter

Du har sett alla 13 produkter

En hylssats är ett måste-ha-verktyg för proffs, hobbymekanikern och hemmafixaren. Med en sats befriar du utrymmet i verktygslådan eller på verktygshyllan då den ersätter exempelvis ett flertal olika skruvmejslar och spindelnycklar. Du kan dessutom känna dig säker på att du hittar en storlek som passar till ditt projekt.

En komplett hylssats räddar dagen

Oavsett om det är tvättmaskinen som behöver fixas, om det är bilen som behöver tillsyn eller om du ska montera möbler så finns det en hylssats som passar ditt uppdrag. Du kan komplettera en sats med flera olika storlekar på hylsor för att garantera att du alltid är redo. Med magnetiska fästen byter du snabbt och enkelt hylsa för ditt nästa projekt.

Verktyg är användbara men kan ofta ta upp mycket plats. Många av oss har ett flertal skruvmejslar och spindelnycklar liggande men ändå hittar vi inte alltid rätt storlek för jobbet vi vill göra. Med en komplett hylssats är du alltid redo. Eftersom du endast använder ett fullstort verktyg och istället byter ut hylsorna tar den inte upp mycket plats.